آموزش سرویس جدید بلاگ اسکای

با سلام

قسمتهای مختلف سرویس جدید بلاگ اسکای رو در این یادداشت برای شما توضیح می دم .

ابتدا شما باید با نام کاربری و کلمه عبور خودتان وارد شوید . پس  را انتخاب کنید . بعد از ورود به سیستم و بعد از انتخاب وبلاگ ( که در پست قبلی شیوه انتخابشو نوشتم ) وارد قسمت یادداشت جدید می شید که مثل سرویس قدیمی است . گزینه های بالا ( مانند شکل زیر ) که می بینید :

 

Œگزینه خانه که صفحه اصلی بلاگ اسکای است .

 گزینه بعدی وبلاگ است که به صفحه انتخاب وبلاگ می روید . یکی از ویژگی های خوب سرویس جدید این قسمت هست که دیگه شما اگر چند وبلاگ داشته باشید دیگه نیازی به خروج و وارد شدن با آیدی و پسورد وبلاگ های دیگه ندارید .

Ž گزینه بعدی صندوق پستی است . فکر کنم این قسمت آزمایشی باشه چون من که چیزی از این سر در نیاوردم .

گزینه بعدی تنظیمات کاربر است که در قسمت اول (شناسنامه کاربر) می تونید اطلاعات خودتونو تغییر بدید یا عکس خودتونو بگذارید یا عوض کنید و .... که مشخصه . در قسمت دوم ( تنظیمات عمومی ) می تونید زبان ، ساعت و ایمیل خودتونو تغییر بدید . قسمت سوم هم که خیلی تابلوه . برای تعویض کلمه عبوره .

 گزینه آخر خروج از سیستم است که برای خارج شدن از سیستم بلاگ اسکای است .

 

اما گزینه های سمت راست :

 

گزینه های 1 و 2 کارایی سرویس قبلی را دارد .

3- وقتی برای شما نظر می نویسند مانند قبل مستقیما در بخش نظرات قرار نمی گیرد بلکه ابتدا شما آنها را می خوانید و سپس آنهایی را که تایید کردید در بخش نظرات وبلاگ قرار می گیرد و تایید نشده ها در این قسمت می مانند تا شما آنها را تایید یا حذف کنید .

4- در انتهای صفحه یادداشت جدید کلیدی به نام  وجود دارد که همان کار Draft را در سرویسهای ایمیل انجام می دهد و آنها را در این قسمت می بینید و بعد از بررسی به عنوان یادداشت جدید می فرستید .

5- شما یادداشتهایی که حذف می کنید دیگر به طور کامل حذف نمی شود بلکه به این قسمت می آید تا اگر شما از حذف آنها مطمئن بودید از این قسمت حذف کامل را انجام دهید .

6- ویژگی جدید دیگر اینست که شما می تونید مثل بعضی سرویسهای وبلاگ دیگه مطالبتونو دسته بندی کنید که در این قسمت می توانید دسته ها رو اضافه ، حذف و ... کنید .

 

اما قسمت بعدی گزینه ها :

 

1- در این قسمت شما لینکهایی که به طور موقت در وبلاگتان قرار می گیره را شما ثبت می کنید . در قسمت اول شما نام لینک یا عنوان لینک رو تایپ می کنید و در قسمت دوم آدرس لینک رو تایپ می کنید و در قسمت سوم اگر توضیحی درباره اون لینک دارید بنویسید . از این لینکها نیز می تونید حذف و ویرایش و ... داشته باشید .

 

2- لینک دوستان خودتونو با این گزینه اضافه ، حذف و .... انجام میدید . برتری این گزینه نسبت به قبل هم در اینه که دیگه نیازی به ویرایش قالب یا ثبت نام در سایتهایی که این امکانات رو می دادند ، ندارید.

 

قسمت بعدی ، قسمت وبلاگ گروهی :

در این قسمت شما می تونید مدیران سایت رو به چند نفر تغییر بدید .

1- برای کسانی که می خواهید به عنوان مدیر یا عضو عادی استفاده کنید با استفاده از این گزینه برای آنها دعوتنامه ای می فرستید که ایمیل فرد موردنظر رو میدید و بعد از تایید کردن دعوت نامه می تواند از وبلاگ برای یادداشت گذاشتن و مدیریت کردن به همراه شما استفاده کند . در این بخش شما میتونید دعوتنامه آنها رو نیز باطل کنید تا دیگر دسترسی نداشته باشند .

2- در این قسمت اعضایی که دعوتنامه برای آنها فرستادید لیست شده که اطلاعات آنها را می بینید و در واقع یک نوع گزارش از اعضا است .

 

قسمت تنظیمات ، بخش تنظیمات FTP :

در این قسمت ابتدا آدرس سرور FTP ( دقت کنید فقط FTP ) و سپس یوزر FTP و سپس پسورد FTP و سپس مسیری که فایلها در آن قسمت می خواهید ذخیره شوند . نکته اینکه اگر می خواهید در Root ( شاخه اصلی ) ذخیره شود این قسمت را خالی بذارید .

قسمت موارد دیگر :

بخش اعضای خبرنامه : افرادی که در سرویس خبرنامه شما ثبت نام کردند تا از بروزرسانی وبلاگ شما با خبر شوند ، لیست شده است . در این قسمت هم می تونید عضویت را حذف کنید .

بخش حذف وبلاگ : اگر دیگر نیازی به این اکانت وبلاگ نداشتید می تونید آنرا حذف کنید تا از لیست شما و سرویس بلاگ اسکای حذف شود .

 

یک مطلب که لازم است در آخر بگم اینکه در قسمت تنظیمات عمومی بخشی اضافه شده که تعداد یادداشتها ، تعداد لینک های روزانه ، تعداد عنوانهای یادداشتی که در انتهای وبلاگ هستند نیز اضافه شده که به سلیقه خودتون می تونید تغییر بدید .

 

تا بعد ... در پناه حق

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد