درس شماره 2 :: اندازه و کیفیت و معرفی کادر ابزار (Toolbox)

توضیح اندازه و کیفیت تصویر و معرفی کادر ابزار (Toolbox)

اندازه و کیفیت تصویر
ابعاد پیکسلی
تداد پیکسلهای قرار گرفته در عرض و ارتفاع یک تصویر نقش بیتی را ابعاد پیکسلی آن تصویر می نامند. اندازه نمایشی یک تصویر بر روی صفحه توسط ابعاد پیکسلی و نیز اندازه و تنظیمات مانیتور مشخص می شود.
بعنوان مثال یک مانیتور ۱۵ اینچ معمولا دارای ۸۰۰ پیکسل افقی و ۶۰۰ پیکسل عمودی است.
بنابراین یک تصویر با ابعاد پیکسلی۸۰۰x ۶۰۰ کل صفحه مانیتور را پر خواهد کرد. همین تصویر بر روی یک مانیتور بزرگتر که تنظیم ۸۰۰x ۶۰۰ داشته باشد. همچنان کل صفحه را پر می کند.
اما هر پیکسل تصویر بزرگتر از قبل ظاهر می شود. افزایش کیفیت این مانیتور به معادل ۷۶۸ ۱۰۲۴x باعث می شود تا تصویر کوچکتر از قبل بر روی صفحه مانیتور ظاهر شود.

کیفیت تصویر
تعداد پیکسلهایی که در یک واحد از سند چاپی مربوط به یک تصویر قرار می گیرند را کیفیت آن
تصویر می نامند که معمولا بر حسب تعداد پیکسلها در هر اینچ ( PPI ) ارزیابی می شود. در محیط فتوشاپ می توانید کیفیت تصویر را بدلخواه افزایش دهید.در محیط فتوشاپ. کیفیت تصویر و ابعاد پیکسلی آن مستقل از یکدیگر عمل می کنند. میزان جزئیات یک تصویر به ابعاد پیکسلی آن تصویر بستگی دارد.در حالیکه کیفیت تعیین کننده میزان فضای اشغال شده توسط پیکسلها در سند چاپی است.بدیهی است که تصویر دارای کیفیت بیشتر بهنگام چاپ پیکسلهای بیشتری نسبت به یک تصویر دارای کیفیت پایین دارد. بعنوان مثال یک تصویر ۱x۱ اینچ با کیفیت 72 ppi شامل ۵۱۸۴ پیکسل است. همان تصویر با کیفیت 300 ppi شامل ۹۰۰۰۰ پیکسل است.

کیفیت مانیتور
تعداد پیکسلها و نقاطی که درهر واحد از یک مانیتور ظاهر می شوند را کیفیت آن مانیتور می نامند که معمولا بر حسب تعداد نقاط در هر اینچ ( dpi ) ارزیابی می شود.کیفیت مانیتور به اندازه و تنظیمات پیکسلی آن مانیتور بستگی دارد.

کیفیت چاپگر
تعداد نقاط جوهری در هر اینچ ( dpi ) تولید شده توسط هر چاپگر را کیفیت آن چاپگر می نامند.بیشتر چاپگرهای رومیزی دارای کیفیت 600 dpi هستند. در حالیکه دستگاههای Imagesetter ارای کیفیت 1200 dpi یا بیشتر هستند.

اندازه فایل
اندازه دیجیتالی یک تصویر است که بر حسب کیلوبایت ( KB ) یا مگابایت ( MB ) یا گیگابایت (GB) ارزیابی می شود. اندازه هر فایل متناسب با ابعاد تصویر. تصاویر دارای پیکسلهای بیشتر نیاز به فضای بیبشتری برای ذخیره سازی دارند.عامل دیگری در اندازه فایل تصاویر گرافیکی تاثیر دارد که آن را فرمت فایل می نامند. هر فرمت فایل مانند Gif,JPEG,PNG,TIF,PSD نوعی روش فشرده سازی خاص دارد.فتوشاپ حداکثر از اندازه فایل ۲ گیگابایت و حداکثر ابعاد پیکسلی 300000x300000 برای هر یک تصویر پشتیبانی دارد.

باید توجه داشته باشید که بهترین تصویر برای چاپ با رزولوشن350 dpi میباشد. و بهترین فورمت برای تصویر چاپی به صورت حرفه ای با فورمت Tiff میباشد.زیرا که فورمت Tiff بهترین فورمتی میباشد که میتوان آنرا در Freehand ایمپورت نمود.

(Toolbox) کادر ابزار

اولین باری که فتوشاپ را راه اندازی می کنید. کادر ابزار سمت چپ صفحه ظاهر می شود.
اشاره گر ماوس را بر روی هر یک از دکمه ها قرار دهید تا نام و عملکرد اصلی آن ابزار در یک کادر کوچک ظاهر شود. بمنظور فعال نمودن و استفاده از هر ابزار باید دکمه مربوط به آنراکلیک کنید. فعال نمودن هر ابزار سبب غیر فعال شدن ابزار منتخب قبلی خواهد شد. کنار برخی ابزار ها یک مثلث کوچک قرار دارد این مثلث را کلیک کنید تا ابزارهای نهفته و وابسته به ابزار اصلی ظاهر شده و سپس ابزار دلخواه را کلیک کنید تا فعال گردد. به کمک ابزارهای موجود در کادر ابزار می توانید عملیات تایپ . انتخاب . نقاشی . ترسیم. نمونه برداری . ویرایش و جابجایی و مشاهده تصویر را انجام دهید.
میانبرهایی در فتوشاپ

بزرگ نمایی
1) استفاده از ابزار بزرگ نمایی
2) کلیدهای + + Ctrl

کوچک نمایی
1) فشردن کلید Alt به هنگام استفاده از ابزار بزرگ نمایی
2) کلیدهای - + Ctrl
نمایش تمام صفحه
1) کلیدهای Ctrl + 0
اندازه واقعی
1) دوبار کلیک بر روی ابزار بزرگنمایی
2) کلیدهای Alt + Ctrl + 0.

PHP ---> درس شماره 2 :: PHP چیست ؟

PHP سال 1994 توسط Rasmus Lerdorf ایجاد شد و مخفف واژگان Personal Home Pages به حساب می آید. با گسترش قابلیت ها و موارد استفاده این زبان PHP در معنای Hypertext Preprocessor به کار گرفته شد. عبارت پیش پردازشگر (Preprocessor) بدین معنی است که PHP اطلاعات را قبل از تبدیل به زبان Html پردازش می کند.
مطابق مطالب سایت وب رسمی PHP که در آدرس http://www.php.net قرار دارد، PHP زبان اسکریپتی سمت سرویس دهنده Html Embeded , Cross-Platform ,(Server-side) می باشد.
سمت سرویس دهنده بودن PHP بدین معناست که تمام پردازشهای این زبان بر روی سرویس دهنده (Server) انجام می گیرد. یک سرویس دهنده در حقیقت یک کامپیوتر مخصوص می باشد که صفحات وب در آنجا نگهداری می شوند و از آنجا به مرورگر وب کاربران منتقل می شوند.
چگونگی ادامه این روند را در درس های آتی توضیح داده خواهد شد.
منظور از Cross-Platform بودن این زبان این است که بروی هر سیستم و با هر سیستم عاملی از قبیل : Unix, Windows NT, Macintosh, Os/2 اجرا میشوند. توجه کنید که منظور از سیستم عامل، سیستم عامل هایی می باشند که بر روی سرویس دهنده نصب می شوند. PHP نه تنها قابلیت اجرا بر روی هر سیستم عاملی را دارا می باشد بلکه برای منتقل کردن برنامه های آن از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگر احتیاج بــه تغییرات اندکی خواهید داشت و حتی در بعضی از موارد بدون احتیاج به هیچ تغییری می توانید یک برنامه به زبان php را از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگر منتقل کنید.
منظور از Html embeded بودن PHP این است که دستورات این زبان در بین کدهای html قرار می گیرند. بنابراین برنامه نویسی به زبان PHP کمی پیچیده تر از برنامه نویسی به زبان Html به حساب می آید.
PHP بر خلاف زبانهای برنامه نویسی (Programming Languages) یک زبان اسکریپتی (Scripting Language) می باشد به عبارت دیگر دستورات PHP بعد از رخداد یک رویداد (Event) اجرا می شوند. این رویدادها می توانند شامل ارسال یک فرم رفتن به یک URL مشخص و یا مواد دیگر باشند متداولترین زبان اسکریپتی زبان Java Script می باشد که معمولا برای پاسخ به رویدادهای کاربر در مرورگر وب بــه کار می رود تفاوت عمده Java Script با PHP در این است که Java Script یک تکنولوژی سمت سرویس گیرنده (Client-side) می باشد.
زبان هایی مانند Java Script یا PHP تفسیر شونده (Interpreted) نامیده می شوند. به عبــارت دیگر برای اجرا به یک مفسر مانند مرورگر وب احتیاج دارند. اما زبانهای برنامه نویسی مانند C یا Java بعد از ترجمه به زبان ماشین (Compile) به خودی خود قابل اجرا می باشند.
جدیدترین نسخه PHP نسخه 4 این زبان اسکریپتی می باشد و کلیه فایل ها و کدهایی که توی این وبلاگ ارائه میشه تحت این نسخه کار میکنند. اما یک مشکل هست که اکثر سرویس دهنده ها از نسخه 3 استفاده میکنند. تفاوت این دو نسخه PHP بسیار اندک هست و تغییرات مهم عموما در مسیر اصلاح عملکرد این زبان صورت گرفته شده است.

تا بعد ... در پناه حق

3D Studio Max ---> درس شماره 2 :: ادامه مبحث معرفی کلید ها

در درس قبلی با پاره ای از کلیدها آشنا شدید و اینک ادامه آنها:
کلید Select and Manipulate : این کلید به شما کمک می کند که پارامتر های یک جسم خاص را ویرایش نمایید.
کلید Select and Move : برای جا بجایی اجسام در راستاهای مختلف بکار می رود.
کلید Select and Rotate :برای چرخاندن اجسام در راستاهای مختلف بکار می رود.
کلید Select and Unifrom Scale : این دکمه دارای سه حالت است که هر کدام کاربرد خاص خود را دارد اما در کل این کلید برای کوچک و بزرگ کردن بکار می رود.
*با راست کلیک بر روی این سه کلید بالا به تنظیمات دقیقتر دست خواهید یافت.
کلید Mirror Select Object : این کلید همانند یک آیینه یک تصویر از شی بر حسب تنظیمات اعمال شده می سازد که از این شیوه در طرح های قرینه ای استفاده می شود.
کلید Align : با استفاده از این کلید می توان دو شی را به طور دلخواه در مکانهای و جهت های نسبت به هم تنظیم کرد.
کلید Array : این کلید برای تکرار یک کاراکتر با زاویه , جهت و تعداد مشخص است.
کلید X : تنظیم راستا بر حسب محور x ها.
کلید Y : تنظیم راستا بر حسب محور y ها.
کلید Z : تنظیم راستا بر حسب محور z ها.

کلید های کنترل:
کلید Zoom : برای بزرگ یا کوچک کردن تصویر بکار می رود.
کلید Zoom All : برای بزرگ یا کوچک کردن تصویر در هر چهار پنجره بکار می رود.
کلید Zoom Extents All : برای zoom کردن طوری که کل اجسام را شامل شود.
کلید Min/Max Toggle : برای مکزیمم کردن پنجره انتخاب شده بکار می رود.
کلید Pan : برای جا بجایی تصویر بکار می رود.
کلید Arc rotate :برای چرخواندن تصویر بکار می رود.
اینها پاره ای از کلید های مهم و پر کار برد بودند.امیدوارم این درس نیز مورد استفاده تان قرار گرفته باشد.

Flash MX ---> درس شماره 2 :: آشنایی با محیط فلاش


تصویر بالا حالت پیش فرض Flash MX را نشان میدهد در صورتی که در کامپیوتر شما به این صورت نبود از منو این گزینه را انتخاب کنید:
Window>Panel Sets>Default Layout

شرح قسمتها

جعبه ابزار:
با استفاده از جعبه ابزار شما قادر به رسم، انتخاب، تغییر اشکال و تغییر مقیاس صحنه نمایش هستید.
جعبه ابزار شامل چهار بخش است:

بخش ابزار، شامل ابزارهایی برای انتخاب و رسم اشکال.
بخش نما، شامل ابزارهایی برای تغییر مقیاس صحنه نمایش.
بخش رنگها، شامل قسمتهایی برای تغییر رنگ خطها و پرکننده ها.
بخش Options، شامل قسمتهایی برای تنظیم عمل کرد ابراز انتخاب شده.

تصویر زیر این چهار قسمت را نشان میدهد:



برای نمایش جعبه ابزار این گزینه را از منو انتخاب کنید:
Window>Tools

بخش Properties:
با استفاده از این بخش میتوانید به خصوصیات قسمتهای انتخاب شده چه در Timeline و چه در صحنه نمایش دست پیدا کنید.
بسته به اینکه چه چیزی انتخاب شده باشد بخش Properties اطلاعات و تنظیماتی مربوط به سند جاری، متون، سمبلها(symbles)، اشکال(Shapes)، Frameها و ابزار را نشان خواهد داد.
برای نمایش بخش Properties این گزینه را از منو انتخاب کنید:
Window>Properties

Panels:
پنل ها برای شما امکان تعییر و مدیریت اجرای مختلف را فراهم میکنند. برای مثال با پنل Color Mixer میتوان رنگهای مورد نظر را ساخت یا با استفاده پنل Align میتوان اجزای مختلف صحنه را تراز نمود.
پنلها بسیار انعطافپذیر هستند به طوری که میتوان اندازه و مکان آنها را تغییر داد یا حتی میتوان پنل هایی که مورد نیاز نیست را مخفی کرد.
لیست همه پنل ها را میتوانید در منو Window ببینید.
شکل زیر نحوه کار با پنلها را نشان میدهد:



کلید Tab کلیه پنل ها را نمایان یا ناپدید میکند.

بخش TimeLine:
این بخش مکان اصلی برای ساخت انیمیشن ها است و میتوان با استفاده از آن میتوان لایه ها و فریمهای اسناد فلاش را بوجود آورد، تغییر داد یا حذف و مدیریت کرد.

صفحه نمایش:
کلیه ترسیمات در فلاش در این مکان صورت میگیرد. همین طور که میبینید صحنه نمایش از یک مستطیل سفید رنگ تشکیل شده که دور آن را ناحیه ای خاکستری رنگ فرا گرفته است. ترسیمات و اشکال بیشتر روی صفحه نمایش رسم میشوند و از ناحیه خاکستری رنگ به عنوان مکانی برای قرار گرفتن اشکالی که میخواهند وارد صحنه شوند استفاده میشود.
میتوانید صحنه نمایش را سن تئاتر و ناحیه خاکستری را اتاقهای کنار آن فرض کنید که بازیگران از یکی از اتاقها وارد سن میشوند و بعد از اجرای نقش خود از اتاق دیگر خارج میشوند.
در قسمت بالای صحنه نمایش یک لیست و چند دکمه قرار دارد. آن لیست مقیاس صحنه را نشان میدهد.
توجه: بعضی از قسمت ها از راهنمای داخل Flash MX ترجمه شده است.

تغییر در برنامه هفتگی

سلام .

امروز تصمیمی گرفتم و اون اینه که من جمعه ها رو تعطیل کنم و فقط به کار ثبت لینکها و درست کردن وبلاگ اختصاص بدم . چون توی این چند روزه اصلا وقت این کار ها رو نداشتم . بزودی قسمت لینکها هم فعال می شه . دارم روی اون کار می کنم که به صورت فلش درش بیارم . راستی نظر هم یادتون نره . از این برنامه هفتگی هر کدام از نرم افزارهایی که بیشتر برای شما جالبه رو برای من ایمیل کنید یا در قسمت نظرات مطرح کنید و در پایان هفته (روز پنج شنبه) تعداد رای های هر نرم افزار رو اعلام می کنم و در هفته هر کدام از نرم افزارها که بیشترین رای رو بیاره در روز جمعه هم درس بعدی همان نرم افزار گذاشته میشه . اینم ویژگی جدید این وبلاگ . سعی می کنم که هر روز بهتر از دیروز باشه این وبلاگ و هر چند وقت یک بار تغییری در برنامه کاری خودم بدم . پس فعلا برای این هفته فردا آموزشی ندارم تا شنبه که انشاا... درس دوم فلش رو بذارم .
مورد دیگر اینکه در مورد قالب وبلاگ نظر بدید و اگر خوشتون نمی یاد نظر بدید که چطوری باشه . این وبلاگ مال شماست و خودتون اون رو بسازید . دیگه سرتون رو درد نیارم .

پس تا بعد ... در پناه حق

3D Maya ---> درس شماره 1 :: نصب ۳dmaya

سلام



من امروز اولین درس از این نرم افزار رو شروع می کنم و اگه خدا بخواد میخوام تو قسمت مدل سازی این نرم افزار تدریس کنم و بیشتر هدفم اجرای کارگاه هست .نرم افزار مایا در ویندوز2000وxp قابل نصب میباشد.البته لینوکس و مک را نیز پشتیبانی می کند.
مرحله اول:
1_ ابتدا در درایوC پوشه ای با نام flexlm درست می کنیم.
2_وارد CD Rom می شویم ,سپس وارد پوشهCrack می شویم و دو پوشه aw,awkeygen را Copy می نماییم و در پوشه flexlm که ساخته بودیم paste می نماییم.
مرحله دوم:
وارد CD می شویم و پس از آمدن AuTorun  مایا Install maya را کلیک می کنیم و تمام مراحل نصب را به ترتیب ادامه می دهیم(چون نصب این مراحل ساده بوده و با زدن next و accept نصب انجام می شود دیگر در این باره توضیحی نمیدم. ولی اگه مشکلی داشتین برام میل بزنین حتما جواب میدم.)

مرحله سوم:
_1وارد start>prgrom>aliaswavefront>comon utilities >Flexlm license utilities می شویم و پوشه Flexlm license utilities را درگ می کنیم و روی دسکتاپ می اندازیم .
2_از my computer درایو C  و ارد Flexlm    می شویم,روی پوشه aw کلیک راست می کنیم و open with  را انتخاب می کنیم و در قسمتchoose program برنامه note pad را انتخاب و ok را کلیک می نماییم.
3_از روی دسکتاپ پوشه....flexlm را باز می کنیم.در نوار منو system setting را کلیک می کنیم و به قسمت Ethernet address میرویم اعداد مقابل آن را کپی می نماییم و پوشه را minimize می کنیم و سپس آن را در مقابل host id که داخل پوشه aw  که باز کردیمpaste می کنیم.ممکن است در مقابل host id یک نوشته باشد پس آن نوشته را باید پاک کنیم و بعد paste می نماییم.در آخر از منوی فایل save می نماییم.
4_ ورود به مرحله داس ویندوز(کرک کردن مایا که مهم ترین قسمت نصب می باشد):مراحل زیر را انجام میدهیم:
start>run>cmd>press inter
C:/Cd flexlm
C:/>flexlm/awkeygen aw.dat اینتر را میزنیم
از داس خارج می شویم .
5_نصب به پایان رسیده است روی آیکون مایا دابل کلیک کنید و داخل محیط مایا شوید.
نصب 3Dmaya5:
تمامی مراحل مشابه maya4.5 می باشد به استثنای اینکه :هنگام نصب علاوه بر کلید install کلید shader را نیز جهت نصب کلیک می کنیم.
(مرحله دوم):و اینکه maya5 دارای یازده host id می باشد که باید copyوpaste گردند.
نصب سخت افزاری مایا:
برای نصب مایا مخصوصا برای اولین بار رو یک کامپیوتر نیاز به معرفی سخت افزار network adapter شبکه می باشد پس مراحل زیر را طی می کنیم.وارد control panelمیشویم و....Addhardراانتخاب 
 
 Nextرا انتخاب می کنیم:

yes را انتخاب می کنیم و سپس NEXT:

add new hardware device  را انتخاب و سپس NEXT  را کلیک میکنیم:

search را انتخاب و Next را کلیک می کنیم:

network adapters و سپس Next:

Next:

Next:

Finish را کلیک می کنیم. اکنون مایا کاملا نصب شده.( این بخش بیشتر برای مایا 5 می باشد.)

جاوا اسکریپت ---> درس شماره 1 :: Java Script در یک نگاه

با اطمینان کامل می توان گفت « بیش از نیمی از کسانی که با دنیای اینترنت در ارتباط هستند حداقل یک بار اسم Java Script را شنیده اند » ولی با دیدن یک برنامه ساده که توسط زبان Java Script نوشته شده , دیگر حتی حاضر نشده اند حتی یک بار دیگر اسم آن را بشنوند !!! Java Script در ابتدا بسیار سخت و حتی عذاب آور! به نظر میرسد , ولی اصلاً اینطور نیست . فقط کمی تلاش و کوشش میتواند شما را در آموختن این زبان بسیار زیبا کمک کند .
در ابتدا میخواهم مقدمه ای درباره Java Script بنویسم که بسیاری از مسائل مربوط به آن را آشکارتر کند , و مسائلی در مورد آن را بررسی کنیم تا ذهنیت های اشتباه در مورد Java Script را از بین ببرد .
در این مقدمه یکسری موارد پایه در مورد زبان برنامه نویسی Java Script مورد بحس قرار میدهیم که دانستن انها برای درک بقیه مفاهیم آن الزامیست . مشکلات و موارد مبهم را در قسمت Java Script تالار گفتگوی سایت مطرح کنید تا این مشکلات را رفع کنیم .
در این سری آموزش ها سعی خواهم کرد که دروس ومطالب را به صورت طبقه بندی شده و همراه با سادگی بیان و ذکر تمام جزئیات و مفاهیم ارائه کنم تا برای خوانندگان - با هر سطح معلومات - قابل استفاده باشد .
برای آموختن Java Script حتما باید یکسری اطلاعات اولیه و در واقع پیش نیاز در زمینه زبان HTML داشته باشید در میان هر درس , در صورت نیاز مواردی از HTML را ذکر خواهم کرد که در آموختن Java Script مفید خواهند بود . شما می توانید اطلاعات مفیدی در مورد زبان HTML در آدرس های زیر بدست آورید .
http://www.davesite.com/webstation/html
http://www.htmlgoodies.com/primers/basics.html
http://www.pagetutor.com/pagetutor/makepage
بسیاری زبان برنامه نویسی Java Script را با زبان JAVA اشتباه می گیرند و ایندو را یکی می دانند ولی اصلا اینطور نیست ! JAVA زبانی است که در واقع نسخه پیشرفته تری از زبان C تحت ویندوز است در حالی که Java Script یک زبان مستقل از هر زبان دیگریست , JAVA هم به صورت فایل اجرایی (Execute ) وهم در صفحات وب قابل استفاده و بکارگیری است در صورتی که Java Script صرفا به منظور استفاده در وب و صفحات اینترنتی است . در درس های بعدی موارد دیگری از تفاوت ها یا شباهت های ایندو زبان را ذکر خواهم کرد ...
دو زبان Java Script و VB script متداول ترین زبان های برنامه نویسی اسکریپتی در وب میباشند که از ایندو , Java Script به دلیل پشتیبانی شدن توسط بیشتر مرورگرهای وب مانند Microsoft Internet Explorer و Netscape Navigator نظر تعداد بیشتری از برنامه نویسان را به خود جلب کرده است .
زبان Java Script محصولی مشترک از دو شرکت Sun Microsystem و Netscape Communications می باشد که مترجم های ان مرورگرهای وبی هستند که از آن پشتیبانی می کنند . (مترجم برنامه ایست که کدهای نوشته شده توسط برنامه نویس را بر اساس قوائد همان زبان برنامه نویسی ترجمه کرده ونتایج این پردازش را به کاربر نمایش می دهذ ) یعنی وقتی کدهای نوشته شده توسط JS (Java Script) توسط مرورگر IE (Internet Explorer ) خوانده میشود , این کدها توسط مترجم JS ی که در ان تعبیه شده ترجمه میگردد وحاصل این ترجمه به بیننده ارائه میشود .
گفتیم که JS یک زبان اسکریپتی است . یعنی برنامه هایی که توسط آن مینویسیم متن ساده هستند (text only documents ) و توسط هر ویرایشگری که بتواند متن ساده ایجاد کند قابل ویرایش و مشاهده هستند . متداول ترین و ساده ترین آنها ویرایشگر Note Pad است که در تمامی نسخه های ویندوز وجود دارد . دستورات زبان JS در بین تگ های خاصی از زبان HTML قرار می گیرند (تگ علامتی در زبان html است که برای مشخص کردن دستورات این زبان از متون ساده استفاده شده و شکل کلی آن به این صورت است <دستور زبان HTML> ) . در این حالت script ها همراه با دستورات html و معمولا درون فایلی با پسوند htm یا html قرار میگیرند . این ساده ترین راه است . راه دیگر نوشتن برنامه ها به زبان JS , ایجاد فایلی با پسوند JS و نوشتن برنامه ها در ان است ، پس از این کار فایل JS ی که ایجاد کرده ایم را در داخل یک صفحه وب مسیردهی کرده و استفاده میکنیم . مزایا ، معایب ، و چگونگی انجام آن را در دروس بعدی شرح خواهم داد ...

در درس بعد در مورد مفهوم « شئ گرایی» در JS و حالت دینامیکی این زبان صحبت خواهم کرد ...

Photoshop ---> درس شماره 1 :: مقدمه

سلام .

با عرض پوزش بر اثر یک اشتباه ، پست مربوط به فتوشاپ پاک شد که دوباره براتون می ذارم . فقط نظراتتون فراموش نشه . انتقاد کنید . من جنبه انتقاد دارم . مثل بعضی ها نیستم . از آنجایی که این وبلاگ تازه تاسیسه ، خوشحال میشم نظرات و انتقاداتتون رو بدونم .

سخنی کوتاه درباره گرافیک کامپیوتری

بسیاری از هنرها از جمله گرافیک تابع روند پیشرفت و فن آوری است.
و از امکانات فراهم آمده توسط تکنولوژی جهت بیان خود. استفاده می نماید. در عصر حاضرکامپیوتر یکی از وسایلی است که در حیطه گرافیک همه گیر شده است.
سرعت زیاد و حجم نرم افزارهای کاربردی این رشته همانند فتوشاپ و فری هند. مجال پرداختن به مباحث نظری را نمی دهد و بسیاری از اشخاص شاغل در این رشته خود را بی نیاز از طرح و یادگیری مبانی و مباحث نظری می دانند و نیازهای خود را با استفاده از امکانات موجود در کامپیوتر ( اشخاصی که پیوسته دغدغه دستیابی به فیلتر های جدید دارند) بر طرف
می سازند.
اما چالش در همین نکته نهفته است که کامپیوتر ابزاری است که در اختیار همگان قرار دارد. مجموعه ای امکانات که در عین افزایش توانایی های مجازی ما. توانایی های شخصی را کاهش می دهد. جهت تسلط و به اختیار گرفتن امکانات آن و پیاده نمودن قوه خلاقه خود بر این ابزار . باید با آموزش صحیح رشته گرافیک به مقابله با ارائه کارهای سطحی و یکنواخت پرداخت. مدت زمان لازم برای اجرای کارها بسیار کم شده است و امکاناتی وسیع جهت ابراز خلاقیت فراهم آمده است.
می توان گفت که طراحی گرافیک بطور اعم باید دارای دو ویژگی اساسی باشد:
1 – منطق تجسمی
2 – سادگی
اما امروزه متاسفانه با توجه به استفاده ناصحیح از این ابزار در بسیاری از کارهای ارائه شده که دیدگان را می آزارد. نه منطق تجسمی مشهود است و نه سادگی قرین با آنها. اما کسانی که مجهز به علم این رشته هستند . با استفاده خلاقانه از امکانات کامپیوتر آثاری چشم نواز عرضه می نمایند.
امروزه عموما تصور می نمایند که هنر را باید در آثار گرانبها و موزه ای یافت. اما چه بسا که هنر می تواند همانند وسیله ای ارتباطی ارزان قیمت وگران ارزش در اختیار عموم مردم قرار گیرد و این بر عهده طراح گرافیک( گرافیست) است. مشکلات طراحی گرافیک که اصل را بر ارتباط با مخاطب قرار داده . باید بدست طراح گشوده شود. اما اگر طراح فاقد شناخت و توانایی انجام آن باشد این وسیله یعنی کامپیوتر از عهده انجام آن بر نمی آید.
مسائل نظری ( مبانی ) مباحثی عام در این رشته اند. هر چند که طراحی و هنر بواسطه خصلت ویژه خود. که آزادی در بیان و اجرا می باشد. تابع قانون مندی خاصی نیست اما بسیاری از تجربیات که در بوته آزمایش سر افراز بوده اند بصورت قانون در آمده اند.

موفق باشید.