ترفند و مطلب علمی

با سلام .
امروز دوخبر برای شما دارم اولی که شاید بد باشه اینه که از هفنه آینده احتمالا اینجا تعطیل میشه تا آخرای دی ( به دلیل امتحانات ) و دومی که خبر خوبیه اینه که چهارشنبه ۲ دی ۱۳۸۳ نتایخ قرعه کشی اعلام میشه . تا دیر نشده بالا رو برای قرعه کشی بخون . تا اول دی وقت داری هااااا. و اما مطالب امروز :

ترفند :

تبدیل متن به گرافیک در جاوا اسکریپت
با استفاده از این اسکریپت میتوانید جمله خود را بصورت گرافیکی به نمایش در آورید.


< HTML>
< HEAD>
< script language="javascript">
alpha=new Array("images-script/a.gif","images-script/b.gif","images-script/c.gif","images-script/d.gif","images-script/e.gif","images-script/f.gif","images-script/g.gif","images-script/h.gif","images-script/i.gif","images-script/j.gif","images-script/k.gif","images-script/l.gif","images-script/m.gif","images-script/n.gif","images-script/o.gif","images-script/p.gif","images-script/q.gif","images-script/r.gif","images-script/s.gif","images-script/t.gif","images-script/u.gif","images-script/v.gif","images-script/w.gif","images-script/x.gif","images-script/y.gif","images-script/z.gif","images-script/space.gif","images-script/dot.gif")
nu=0
pics=new Array()
var pq=''
function sep(ww){
pq=ww
if(screen) lp=screen.width-650
wine=window.open('','win','width=600,height=200,scroolbars=yes,left='+lp+'top=0')
sent=document.frm.txt.value
for(iu=1;iu<=sent.length;iu++){
qu=sent.substring(nu,iu)
ss=qu+""
if (ss=="a") nn=0
if (ss=="b") nn=1
if (ss=="c") nn=2
if (ss=="d") nn=3
if (ss=="e") nn=4
if (ss=="f") nn=5
if (ss=="g") nn=6
if (ss=="h") nn=7
if (ss=="i") nn=8
if (ss=="j") nn=9
if (ss=="k") nn=10
if (ss=="l") nn=11
if (ss=="m") nn=12
if (ss=="n") nn=13
if (ss=="o") nn=14
if (ss=="p") nn=15
if (ss=="q") nn=16
if (ss=="r") nn=17
if (ss=="s") nn=18
if (ss=="t") nn=19
if (ss=="u") nn=20
if (ss=="v") nn=21
if (ss=="w") nn=22
if (ss=="x") nn=23
if (ss=="y") nn=24
if (ss=="z") nn=25
if (ss==" ") nn=26
if (ss==".") nn=27
pics[nu]=new Image
pics[nu].src=alpha[nn]
pq+=""
nu++
}
nu=0
iu=1
wine.document.write(pq)
wine.document.close()
}
< /script>
< /HEAD>
< BODY>
< p>please use the < font color="#0000FF">english alphabet< /font> and < font color="#0000FF">space< /font>
and '< font size="7" color="#0000FF">.< /font>' characters< br>
your text will display in < font color="red" size="4">new window< /font>.
< /p>
< form name="frm">
< input type="text" name="txt" size=20>
< input type="button" value="go to picture" onclick="sep('')">
< /form>
< /BODY>
< /HTML>

مطالب علمی :

۱- آموزش رمز گذاری صفحات وب با Password Wizard
شاید گاهی اوقات این فکر به ذهنتان خطور کرده باشد که چطور می توانید جلوی ورودبدون اجازه گردشگران اینترنتی را به یکی از صفحات وب سایت تان بگیرید . شاید تصمیم گرفته باشید که قسمتی از سایت تان را فقط جهت بازدید افراد خاصی که نزد شما اعتبار دارند روی وب قرار دهید . برای این کاردو روش فوری وجود دارد . اولین روش که نوع دینامیک محسوب می شود این است که یک پلیگاه داده مثلا از نوع اکسس (MDB) برروی سایت قرار داده و لیستی از نام کاربر و رمز عبورهای مجاز را در آن تعریف کنید و برنامه ای با زبانی مثل ASP بنویسیدت از کاربر رمز عبور را گرفته و آن را با محتویات پایگاه داده مقایسه کرده و تصمیم بگیرید که آیا کاربر، شخص مجازی برای ورود به آن صفحه محسوب می شود یا نه. این کار نیاز به داشتن دانش کافی در زمینه اسکریپ نویسی و پایگاه داده ها دارد . اما در روش استاتیک شما می توانید تعدادی نام کاربری و رمز عبور مربوطه در جایی مثلا یک فایل باینری ذخیره کنید وبا استفاده از یک برنامه کمکی ، پنجره ای برای دریافت و مقایسه رمز عبور کاربر با رمز عبورهای موجود در فایل به وجود آورید .

برنامه Password Wizard

این برنامه امکان تعریف نام کاربری و رمز عبور استاتیک را بر روی سایت CoffeeCup.Com موجود و قابل دریافت و نصب است . این برنامه در هنگام نصب ، نصب یک اپلت جاوایی به نام jolook.class را بر روی سرور شما قرار می دهد . البته شما می توانید برنامه Password Wizard را روی کامپیوتر خودتان نصب کرده و فقط فایل مذکور را بر روی سرور و در محل قرار گرفتنم سایت تان بگذارید . وظیفه این اپلت این است که هنگام ورود کاربری و رمز عبور در اختیاروی قرار می دهد و عبارات وارد شده وی را با نام های ساخته شده توسط شما مقایسه می کند . البته استفاده از اپلت مذکور فقط یکی از دو راه موجود در این برنامه برای رمز گذاری صفحات وب است ، زیرا این برنامه قادر است همین کار را با استفاده از برنامه Flash و ساخت یک فایل SWF انجام دهد .
با این کار می توانید حتی پنجره زیباتری را جهت دریافت رمز عبور ایجاد کنید و مثلا جلوه یا نمای خاصی به آن بدهید . اما مشکل فلش این است که باید مطمئن باشید که همه کاربران برنامه الحاقی نمایش فایل های فلش به نام Flash Plug in را بر روی کامپیوتر خودشان نصب کرده باشند . در غیر این صورت پنجره ساخته شده توسط شما برای کاربر قابل نمایش نمی باشد . اما این مشکل برای اپلت وجو ندارد و تمام مرورگرهای وب امروزی قادر به اجرا و نمایش اپلت های جاوایی هستند . این برنامه به آسانی وبدون نیاز داشتن اطلاعات قبلی در مورد زبان جاوا ، اپلت های مورد نیاز تان را با ظاهری تقریبا حرفه ای برایتان می سازد.
نحوه کار با برنامه

1- پس از اجرای برنامه یک صفحه اولیه جهت انتخاب نوع روش برای ساخت پنجره رمز عبور نمایش داده می شود . برای استفاده از اپلت بر روی دکمه java کلیک کنید .
2- در قسمت تنظیمات عمومی (General) ، ابعاد (عرض وارتفاع) پنجره مورد نظرتان را در دو قسمت WidthوHeight وارد کنید .
سپس در قسمت Link، مسیر URLیا آدرس آن صفحه وبی را که در صورت صحیح بودن کامه عبور رمز می خواهید باز شودقرار دهید. در این جا می توانید رنگ زمینه ومتن اپلت را هم مشخص کنید.
3-در قسمت Login ابتدا یک پیغام جهت درخواست وارد کردن کلمه عبور(Preloginmessage) وارد کنید وسپس در قسمت Loginn Message یک پیغام دیگر جهت نمایش در صورت صحیح بودن کلمه عبور وارد نمایید .آن گاه در قسمت Linkمسیر صفحه وبی را که در صورت صحیح نبودن کلمه رمز می خواهید به کاربرنشان دهید وارد کنید .این صفحه وب قاعدتا باید شامل یک متن جهت نشان دادن خطا ، دلیل آن و یا چیزهای مشابه آن باشد که قبلا باید طراحی کنید و در وب سایت تان قراردهید.
4-در قسمت Users، نوبت به تعریف نام کاربرو کلمه عبور مربوطه است . هر تعداد کاربری را که می خواهید می توانید با کلیک بر روی دکمه New User به سیستم معرفی کنید . همچنین می توانید برای هر کاربرمشخص کنید که در صورت ورود آن کاربر و موفقیت آمیز بودن عملیات Login، آیا باید صفحه وب تعیین شده در قسمت URLمرحله 2 به وی نشان داده شود یا این که قصد دارید به طور استثنا یک صفحه وب دیگری را برای وی نمایش دهید . در این صورت صورت گزینه Use default link را ازحالت انتخاب خارج کرده و آدرس صفحه وب مورد نظر در قسمت Linkوارد نمایید.
5- درمرحله بعد باید کد تشکیل شده توسط برنامه را که با استاندارد HTML و با تگ مخصوص اپلت های جاوا به نام «APPLET» نوشته می شود را با استفاده از دکمه مربوط در حافظه کپی کنید. سپس صفحه وبی را که برای ورود کاربران در نظر گرفته اید دریک ویرایشگرمثل Notepad باز کرده کد مذکور را در جای مناسب مثلا در ابتدای قسمت Body آن Pasteکنید .
6- البته در این برنامه، امکانی برای پیش نمایش اپلت ساخته شده، قبل ازانتقال به صفحه وب اصلی وجود دارد که با استفاده از دکمه Test in Browser قابل مشاهده است .

نتیجه گیری
با استفاده از برنامه هایی مانند PassWord Wizard برای هرکاربردهای ساده رمز گذاری صفحات وب مناسب هستند و کاربران بدون در گیر شدن با جزییات برنامه نویسی می توانند به آسانی برای بعضی قسمت های سایت شان رمز عبور عبور بگذارند . و لیکن برای کاربردهای حرفه ای وسایت هایی که حاوی داده های حیاتی هستند ، استفاده از چنین برنامه هایی توصیه نمی گردد. در این مقاله روش کار با اپلت جاوا را فراگرفتید . مشابه همین روند را می توانید با استفاده از فایل های Flash نیز امتحان کنید .


۲- طریقه حذف حرفه ای اطلاعات
زمانی که هارد دیسکی خراب و از رده خارج می شود، معمولاً مقدار بسیار زیادی اطلاعات مهم در آنها وجود دارد. همچنین در هارد دیسکهایی که در حال کار هستند لازم است که بعضی اوقات اطلاعاتی از روی آنها برای همیشه برداشته شوند و از بین بروند. بنابراین لازم است که بدانید چگونه می توان اطلاعات حساس و مهم را، چه از روی هاردهای در حال کار و چه خراب و از کار افتاده، پاک کرده و از میان برد.

اطلاعاتی وجود دارند که یا برای بار اول نوشته شده و در کامپیوتر وارد شده اند و یا دسترسی مجدد به آنها امری بسیار مشکل و دشوار است. Office، فایلهای موقت را ایجاد می کند، Backup ها شامل کپی ها هستند و Paging File، فایلهای ناتمام و حتی فایلهای رمز دار و کد بندی شده را به صورت واضح و آشکار بر روی هارد ذخیره و ضبط می کند. اطلاعات مالیاتی، کلمه های عبور، اطلاعات مربوط به شرکتها و اطلاعات شخصی هنگام فروش هارد، تعمیر کامپیوتر یا حملات جاسوسی (هکرها) در دسترس افراد بیگانه قرار می گیرند. اگر شما هارد خود را به منظور تعمیر به دست افراد متخصص می سپارید، از حفظ اطلاعات خود اطمینان حاصل کنید.
البته از جمله وظایف شخص یا شرکت خدماتی این است که به تمام قوانین حفاظت اطلاعات عمل کند، بخصوص اطلاعاتی که بر روی ابزار ذخیره اطلاعات قرار دارد، به قصد یا منظور دیگری استفاده نکند.

برای از بین بردن و نابود سازی اطلاعات 4 روش و شیوه وجود دارد:
1- پاک کردن (delete)
2- فرمت کردن (format)
3- جایگزین کردن (overright)
4- نابودی کامل ابزار ذخیره اطلاعات

درجه اطمینان هر یک از این 4 شیوه به طور قابل توجهی متغیر است. اگر قصد انتقال اطلاعات خود را بر روی دیسکت دارید، بهتر است که از دیسکت های نو و کار نکرده استفاده کنید. چنانچه این امر میسر نباشد، قبل از ذخیره اطلاعات، دیسکت را به طور کامل فرمت کنید (Full Format) و از فرمت سریع (Quick Format) استفاده نکنید.

پاک کردن و فرمت کردن (Delete & Format)

دستورات پاک کردن (Delete) و Quick Format و همچنین انتقال به قسمت بازیابی اطلاعات (Recycle Bin) اطلاعات را کاملاً از روی هارد پاک نمی کنند، بلکه فقط محل رجــــــوع به آن فایل را در فهرست (Directory) آن ابــــزار ذخـــــیره اطــــلاعات، یعــــــنی FAT (File Allocation Table) پاک می کند. پس از آن این فایل قابل دسترس بوده و می تواند دوباره فراخوانی شده و مورد استفاده قرار بگیرد.
در واقع در سیستم عامل Dos با دستور: Format a: /u، فرمان unformat غیر فعال می شود، ولی با این حال ابزار بازیابی مجدد تحت تـــاثیر این دســـتور قرار نـــمی گیرد. هنگـــام فرمت کردن، مجموعه ای از FAT پاک می شود که اطلاعات آن بعداً هم قابل دسترس است. حتی با خود Low-Level-Format ولی با صرف هزینه قسمت بزرگی از اطلاعات قابل دسترسی است.
فایلهای پاک شده زمانی از بین می روند که فایلهای جدیدی با همان نام بر روی آنها مجدداً ضبط شوند و جایگزین گردند. با این حال این مطلب به مدت زمان طولانی نیاز دارد، چرا که اگر اطلاعات جدید بر روی یک Cluster به طور کامل بتواند قرار گیرد، اطلاعات فایل پاک شده در مابقی محدوده Cluster ها قابل دسترسی است.
برای اینکه بتوان فایلهای موقت را فوراً پاک کرد، توصیه می شود که یک دیسک RAM-Disk)RAM) را در دستگاه قرار دهید و دایرکتوری های برنامه های کاربردی را بر روی درایو مجازی قرار دهید. نرم افزار RAM-Disk را شما می توانید از سایت cenatek ،superspeed یا simtel دریافت کنید.
همچنین بقایای اطلاعات، بدون پاک کردن بر روی هارد قرار دارد. برنامه های کاربردی برای کار کردن، فایلهای موقت را ایجاد می کنند که این فایلها پس از ذخیره سازی در واقع به عنوان فایل پاک می شوند، با این حال این اطلاعات باز هم وجود دارند. شرکت Microsoft در مرجع فنی ویندوز XP هشدار می دهد که برای فایلهای کد بندی شده و رمز دار، اطلاعات شفاف در Paging File وجود دارد. در این حالت اگر فردی که قصد دستیابی به اطلاعات شما را دارد، سیستم را با یک سیستم عامل دیگر استارت و راه اندازی کند و Paging File را باز کند، می تواند اطلاعات را بازبینی کرده و بخواند.
ایــــــن Paging File را مــی تــــوان در نســــخه حرفـــه ای ویندوز XP Professional)XP) در هنگام عمل Shut Down با کمک خط مشی های گروهی پاک نمود. برای این کار قسمت Start/Run را فعال نمایید و دستور زیر را در آن وارد کنید:
gpedit,msc
سپس از مسیر: Computer configuration/windows settings/local guidelines/security settings بر روی کلید Shut Down دو بار کلیک کنید: Paging File حافظه RAM مجازی را پاک کنید. سپس روی Active و بعد روی ok کلیک کنید.

عمل جایگزین (Overright)

بالاترین نوع حفاظت نرم افزاری را عمل Overright انجام می دهد. حتی به همراه برنامه هایی چون Eraser و Wiper، تعداد ابزار پاک کردن به سختی به 20 نوع می رسد. همچنین برنامه PGP که برنامه ای برای رمزگذاری فایلها می باشد دارای مدول(module) پاک کردن، برای پاک کردن فضای خالی حافظه RAM می باشد.
توجه: شما این برنامه ها را به مسئولیت خود به کار برده و استفاده می کنید. پس از عمل پاک کردن، موفقیت این برنامه را با ابزار undelete کنترل کنید. به این ترتیب فایلی را که پاک کرده اید Undelete کنید و ببینید که آیا دوباره بازیافت می شود یا نه. همچنین توجه و دقت کنید که اطلاعات پاک شده دیگر غیر قابل برگشت و از دست رفته خواهند بود، بنابراین قبل از پاک کردن اطمینان حاصل کنید که آیا این همان فایلی است که شما می خواهید پاک کنید. ابزار پاک کردن در 2 حالت استفاده می شوند:

• نو کردن کل هارد:
اگر هاردی می بایست از رده خارج شود، یا فروخته شود، باید کل هارد پاک شود. متخصصان، این مرحله را که هارد به وضعیت خام خود هنگام تولید در کارخانه بر می گردد Sanitizing می گویند.

• پاک کردن فایلها در هنگام کار با هارد:
کسی که همیشه این احتمال را می دهد که ممکن است شخصی مخفیانه به فایلهایش دستیابی پیدا کند، می بایست فایلهای خود را به صورت کنترل شده نگهداری و محافظت نماید و کپی هایی را که نمی خواهد، بلافاصله از بین ببرد. از این دست می توان به فایلهای موقت، باز مانده های فایل در paging file و بایتهایی از cluster ها که به طور کامل پر نشده اند اشاره کرد که باید پاک شوند. ابزارهایی که فضای آزاد هارد را پاک می کنند، انجام دادن این عمل را تضمین می کنند.
با عمل ذخیره سازی مجدد (overright) ساده، اطلاعات شما هنوز از لحاظ امنیتی پاک نشده است. علت این امر در فیزیک عمل ذخیره سازی است. هارد دیسک ها، صفحات ضبط مغناطیسی هستند که از تعداد زیادی صفحات مغناطیسی به همراه یک هد ضبط و خواندن تشکیل شده اند که در یک محفظه و قاب خالی از هوا و خلاء قرار دارند. هد ضبط و خواندن، اطلاعات را با یک محیط مغناطیسی قابل پلاریزه بر روی این صفحات می نگارد. اطلاعات در مسیرهایی از قبل مشخص شده و ثابت ثبت می شوند. هنگام خواندن، این مسیرها بر روی هارد برقی القاء می کنند که دوباره به 1 و 0 تبدیل می شود که از همین صفر و یک ها اطلاعات، فراخوانی و تبدیل می شوند. با هر بار عمل ضبط و نوشتن، از این مسیر به طور دقیق استفاده نمی شود. در حاشیه، محل های باریکی قرار دارند که حاوی اطلاعات پاک شده احتمالی هستند. به همین خاطر متخصصان توصیه می کنند که برای ذخیره سازی مجدد از سمبل های یک جور و یکسان (فقط صفر یا فقط یک) استفاده نشود، بلکه از نمونه (sample) استفاده کرد. در یک عبور دوباره یک نمونه مکمل متصل می شود که شامل صفری است که قبلاً صفری دیگر در آنجا قرار داشته است و بر عکس تا اینکه حتی الامکان هر بیتی یک بار تغییر پیدا کند.
پیتر گوتمان در مقاله ای به نام، Secure Deletion of Data From Magnetic and Sold-State Memory روشی را بیان می کند که در آن اطلاعات در 27 شکل مختلف، ذخیره سازی مجدد (overright) می شوند. این روش بین متخصصان به عنوان مطمئن ترین روش پاک کردن فایل شناخته شده است.
وزارت دفـــاع آمـــریــــکا (DOD) و اداره امنـــــیت در فن آوری اطلاعات (BSI)، از 2 روشی که خود ایجاد کرده اند استفاده می کنند:
روش اول اینکه بر روی فایل، 3 بار ضبط مجدد کرده و روش دوم اینکه بر روی فایل، 7 بار ضبط مجدد می کنند. BSI روش 7 بار ضبط مجدد را نیز توصیه می کند.
دو روش اخیر از لحاظ ضریب اطمینان از اعتبار ویژه ای برخوردارند؛ حداقل برای بازسازی مجدد اطلاعات توسط ابزارهای نرم افزاری. حفظ امنیت اطلاعات در برابر وسایل اندازه گیری که قادر به بازخوانی اطلاعات هستند، فقط با روش گوتمان امکان پذیر است. برای اغلب حالتها روشهای DOD و BSI کافی است، چرا که ضبط مجدد احتیاج به زمان دارد. همچینن عمل خواندن هارد دیسک ها با کمک دستگاههای اندازه گیری، این مطلب به خصوص در مورد اطلاعات مهم یا موارد حقوقی بسیار ارزشمند است.
در اتاقهای خالی از هوا (خلاء)، هارد دیسک ها بـــــه این منـــــــظور بــــاز می شوند و با میکروسکوپ نیروی مغناطیسی Magnetic Force Microscope) MFM) و Scanning Tunneling Microscope) STM) مورد آزمایش و بازبینی قرار می گیرند. MFM اثرات متغیر مغناطیسی بین یک نوک (سر یا هد) مغناطیسی و سطح رویی را ثبت می کند و مقدار عمل پلاریزه را در محدوده های کناری مسیرها مشخص می کند.

عمل مغناطیسی کردن

چنانچه هارد دیسک خراب باشد و امکان تعمیر آن وجود نداشته باشد، توصیه می شود که آن را به طور کامل و فیزیکی از بین برد. زیرا برنامه های نرم افزاری دیگر قادر به دسترسی به هارد و محتــــویـــات آن نیـــــستند. شرکـــت Ibas بــــــرای این مــنظور دستگاه Degausser) DG-01)را ارائه می کند. این دستگاه دارای مغنـــاطیسی اســــــــــت که قــــدرت مغــــناطیسی مــــعادل 8/0 تسلا (Tesla) دارد که این قدرت حتی از هارد دیسک های مدرنی که در مقابل مغناطیس حفاظت شده اند می تواند عبور کند. هاردهایی که با این Degausser پاک شده اند دیگر غیر قابل استفاده خواند بود، زیرا اطلاعات هدایتی هد خوانده نیز به واسطه میدان قوی (مغناطیسی) پاک می شوند. این روش فقط برای پالایش و پاکسازی نهایی هارد مناسب می باشد.

تا بعد ... در پناه حق

مطالب علمی امروز جهان

سلام .

۱- فایرفاکس، از مرز 10 میلیون برداشت گذشت
فایرفاکس رقیب جوان اینترنت اکسپلورر که هنوز یک ماه از عمر آن نمیگذرد، توانسته از مرز 10 میلیون برداشت عبور کند. 
ظواهر امر نشان میدهد این وب برازر جدید که از طرف موزیلا عرضه شده در حال عبور از مرزی است که قبلا در دست اینترنت اکسپلورر مایکروسافت بوده است. این رشد در حالی بروز میکند که طی چند ماه گذشته، اینترنت اکسپلورر درگیر مشکلات امنیتی بوده است. این مسئله کمک زیادی به فایرفاکس کرده است. نزدیک به دو دوجین مشکلات ریز و درشتی که این وب برازر فقط در طی پائیز داشت همگان را به تعجب واداشت.
نیلز برینکمن، شریک تجاری OneStat.com طی مصاحبه ای در ماه نوامبر گفت: چنین بنظر میرسد که مردم به سرعت در حال تبدیل سیستمهای خود از اینترنت اکسپلورر به فایرفاکس هستند.
روز چهارشنبه دپارتمان خدمات اینفورمیشن تکنولوژی دانشگاه پنسیلوانیا به دانشجویان پیشنهاد کرد که برای جلوگیری از حملات گسترده از طریق نقاط ضعف اینترنت اکسپلورر، بجای آن از برازر فایر فاکس استفاده کنند.


۲- ویندوز سرور 2003 به روز شد
شرکت مایکروسافت، آزمایش اولین بسته به روز کننده سیستم عامل ویندوز سرور 2003 را از روز جمعه آغاز کرد.
این محصول نسخه بتا محسوب شده و اصطلاحا R2 نامیده می‌شود و امید می رود که نسخه نهایی آن تا ماه اکتبر سال 2005 میلادی به بازار عرضه شود.
آزمایش نسخه بتای این محصول در حال حاضر توسط هزار نفر از کاربران حرفه ای و متخصص شرکت مایکروسافت در حال انجام است. قرار است تا نسخه بتای دیگری نیز در نیمه اول سال 2005 عمومی عرضه شده و در اختیار تعداد بیشتری از کاربران ویندوز سرور 2003 قرار گیرد.

کارشناسان معتقدند این اقدام مایکروسافت با هدف پرکردن شکاف بین ویندوز سرور 2003 و ویندوز سرور لانگ هورن صورت می‌گیرد که علاقه‌مندان تا سال 2007 میلادی قادر به استفاده از آن نخواهند بود.


۳- قابلیت جدید در جستجوگر گوگل
گوگل قابلیت جدیدی ارائه کرده است که وقتی افراد بخشی از کلمه مورد نظر خود را در قسمت مربوط به جست وجو تایپ می کنند، کلمه مورد نظر را حدس زده و سپس به جست و جوی آن می پردازد.
این ویژگی به گونه ای است که هنگامی که کاربری تایپ کلمه مورد نظر خود را آغاز می کند، فهرستی در مقابل وی گشوده می شود که فرد می تواند کلمات پیشنهادی مشابه را بر روی آن مشاهده کرده و لغت مورد نظر خود را بیابد. ارایه این برنامه جدید هنوز به صورت رسمی صورت نگرفته و گوگل طرح آزمایشی آن را این هفته در سایت آزمایشگاه های شرکت آغاز کرده است. این شرکت اخیراً قابلیت جست وجوی جدید و ویژه ای ارایه داده است که ویژگی های جست وجوی دسک تاپ، به کاربران امکان می دهد کامپیوترهای شخصی خود را برای استفاده از فناوری گوگل بررسی کنند.از سوی دیگر یاهو نیز اعلام کرده است که قصد دارد آزمایش بر روی برنامه کاربردی جست وجوی دسک تاپ قابل دانلودی را در اوایل ژانویه آغاز کند و مایکروسافت نیز تصمیم گرفته است که قابلیت مشابهی را تا پایان سال ارایه دهد.


۴- رایانه ایرانی به بازار می آید!
نوعی رایانه ویژه ایران که برای نخستین بار در کشور ساخته شده، از چند ماه آینده وارد عرصه صنعتی خواهد شد.
رضا اشرف سمنانی، قائم مقام معاون برنامه ریزی توسعه و فن آوری وزارت صنایع و معادن در این باره گفت: رایانه خاص ایران با نرم افزار و سخت افزار کاملاً پیشرفته و در مقیاس جهانی ساخته شده است.
او افزود: در استراتژی تدوین شده وزارت صنایع و معادن بر رقابت پذیری و تعامل با بازار جهانی تأکید و تصویب شده که توجه خاصی به «های تک» داشته باشیم.
به گفته وی تلاش ها و پیشرفت های انجام شده در صنایع «های تک» در نمایشگاهی که سال آینده برگزار خواهد شد، به نمایش گذاشته می شود.

تا بعد ... در پناه حق

مطالب علمی امروز جهان

سلام .

ببخشید از اینکه دیگه آموزش آنچنانی ندارم . سعی می کنم تا چند روز آینده از نو شروع کنم . دوستان عزیز : شما هم با نظرات خودتون منو یاری بدید . من توانایی فکر کردن مثل شما رو ندارم . پس نظر یادتون نره . اما مطالب علمی :

۱- Netsky-P ، بدترین ویروس سال ۲۰۰۴

بنابر گزارش منتشر شده توسط شرکت امنیتی Sophos ، در سال 2004 تعداد ویروسهای جدید حدود 52 درصد رشد داشته است و در این میان ویروس Netsky-P توانسته نام بدترین ویروس سال را به خود اختصاص دهد.

قریب 22.6 درصد از گزارشهای ارائه شده به این شرکت به Netsky-P مرتبط بوده است. این ویروس اولین بار در ماه مارس شناسایی شد. تا به حال بیش از 30 نسخه از ویروس Netsky منتشر شده است.

گراهام کلولی - مشاور ارشد فناوری Sophos - می گوید:“ این مسئله تعجب آور است که Netsky-P و Zafi-B ماهها پس از ارائه به روز رسانی های مرتبط توسط شرکتهای ضدویروس هنوز هم کامپیوترها را آلوده می کنند. این امر مشخص می کند که اکثر کاربران هنوز ضدویروس خود را به روزرسانی نکرده اند و ما معتقدیم که این مشکل بیشتر در کاربران خانگی وجود دارد.“

بنابراین گزارش، کرم Zafi-B که در رده دوم قرار دارد، 19 درصد از آلودگی های ویروسی امسال را تولید کرده است. ویروس ساسر که در ماه آوریل شناسایی شد نیز با ایجاد 14 درصد از آلودگی ها در رتبه سوم قرار دارد.

در این گزارش آمده است که سون جاشان - نویسنده ویروسهای Netsky و ساسر - باعث بیش از 50 درصد از مشکلات ویروسی در سال جاری است. وی که در ماه می امسال توسط پلیس آلمان دستگیر شده است، در اوایل سال آینده محاکمه خواهد شد.

Sophos امسال در مجموع 10724 ویروس، کرم و اسب تروای جدید را شناسایی کرده است که نسبت به سال گذشته 51.8 درصد رشد داشته است.


۲- موتور جستجوگر تازه گوگل برای مواد آکادمیک

گوگل ابزار جستجوگر تازه ای را با هدف بهبود دسترسی عمومی به مواد و آثار دانشگاهی و علمی راه انداخته است. 

این جستجوگر موسوم به "پژوهشگر گوگل" (Google Scholar) امکان جستجوی واژه های کلیدی در رساله های علمی، گزارش های فنی، وب سایت های دانشگاهی و کتاب ها را فراهم می کند.

مواد موجود در رشته های مختلف دانشگاهی از پزشکی و فیزیک گرفته تا اقتصاد و علوم کامپیوتر در حوزه جستجوی این ابزار رایگان قرار می گیرد.

نتایج جستجو براساس میزان ارتباط با واژه جستجو شده فهرست می شود اما نکته تازه در آن فهرست کردن یافته ها بر اساس میزان ارجاع به آن توسط دیگر مولفان است و نه صرفا دفعات بازدید از آن در اینترنت.

دسترس کردن مواد غیرقابل رویت

درحالی که اکثریت غالب مقالات و گاهنامه های جدید در شبکه جهانی اینترنت فهرست شده است، اما دسترسی به بسیاری از آنها به کمک جستجوگرهای عادی آسان نیست.

ابزار جدید گوگل با همکاری گسترده ناشران آثار دانشگاهی، علمی و فنی برای بهبود شیوه فهرست بندی موادی که دسترسی به آنها در گرو محدودیت های خاصی است آماده شده است.

با این حال لازمه دسترسی کامل به بسیاری از این آثار عضویت در وب سایت ناشر آن است، با این حال خلاصه ای از مقاله باید قابل دسترسی باشد.

دنی سولیوان، سردبیر خبرنامه اینترنتی "SearchEngineWatch" می گوید: "به طور معمول، چنین موادی توسط جستجوگرهایی مانند گوگل به تور نمی افتد، بنابراین این مواد برای جستجوگران اینترنتی قابل رویت نیست."

"امتیاز جستجوگر تازه این است که ناگهان، جستجوگران از توانایی خیلی بیشتری برای یافتن موادی که ممکن است برایشان جالب باشد برخوردار می شوند."

"پژوهشگر گوگل" منعکس کننده جریان رو به رشدی طی یک دهه گذشته توسط دانشجویان و دانشگاهیانی است که تحقیق خود را با موتورهای جستجوگر در اینترنت آغاز می کنند.

آقای سولیوان پیش بینی کرد که سایر موتورهای جستجوگر مانند یاهو نیز به زودی ابزار تخصصی جستجوی خاص خود را عرضه خواهند کرد.

۳- سریعترین شبکه بیسیم، گیگابیت بر ثانیه

شرکت آلمانی زیمنس ادعا میکند که در اتصال بیسیم با رسیدن به گیگابیت، سریعترین شبکه بیسیم را در اختیار دارد. 
این خبر می گوید که عملکرد سرعت 1 گیگابیت در ثانیه یعنی 20 بار سریعتر از g802.11 ، در آزمایشگاههای مونیخ بدست آمده است که به کمک تکنیکهای جدید OFDM و تکنولوژی آنتن MIMO یا Multi-in,Multi-out کسب شده است.
قبلا در ماه سپتامبر، نمایش مشابه ای اما بدون MIMO در حد سرعت 360 مگابیت در ثانیه ترتیب داده شده بود. در نمایش فوق، سیستم با کار در باند 5 گیگاهرتز و بهره گیری از پهنای باند 100 مگاهرتز به سه برابر پهنای باند کانال g802.11 رسید.
کریستوف کاستلیز، رئیس بخش شبکه های موبایل مخابرات زیمنس میگوید: با سیستمهای عملی ما، میتوانیم نشان دهیم که آنتنهای هوشمند با ترکیب OFDM، چه قدرتی دارند. بدین ترتیب، امروز توانسته ایم ماجول اصلی آینده مخابرات موبایل را تهیه کنیم.
سیستمهای MIMO میتواند throughput را با ایجاد کانالهای چند گانه قابل تشخیص با تاخیرهای زمانی متفاوت مابین آنتنهای مختلف بالا برد.. سیستم زیمنس از سه عدد برای ارسال و چهار عدد برای دریافت استفاده می کند.
هر چند که سیستمهای MIMO چند سال است که در آزمایشگاه بخوبی جواب میدهد اما به علت نیاز به محاسبات سطح بالا، استفاده از آن در محیطهای تجاری با محدودیت روبرو بوده است. زیمنس میگوید که این محاسبات را به کمک الگوریتمهای بهتر، کاهش داده است. از طرف دیگر OFDM یا Orthogonal Frequency Division multiplexing در حال حاضر در رادیوهای دیجیتال و ارسال تلویزیون و ADSL مصرف میشود و انتظار میرود حداقل به بخشی از یک استاندارد "باند فوق پهن" درآید.
شرکت میگوید انتظار ندارد که تا سال 2015 این تکنولوژی به بازار عرضه شود زیرا نیاز یوزرها برای پهنای باند با فاکتور 10 افزایش می یابد.


۴- 64 بیت اینتل در راه است

هرچند که اینتل گفته بود مصرف کنندگان کامپیوترهای دسک تاپ هنوز نیازی به توانمندیهای 64 بیتی تا پایان این دهه ندارند، اما این احتمال زیاد است که در سال آتی میلادی (2005) تولید پروسسور 64 بیتی در خط دسک تاپ اینتل قرار گیرد.
شرکت اینتل گفت که از سال 2005 چیپهای 64 بیتی را همزمان با ارائه ویندوز 64 بیتی از طرف مایکروسافت، عرضه میکند. به نظر میرسد که عوامل متعددی، اینتل را مجبور کرده است تا طرح تولید چیپهای 64 بیتی را سرعت بخشد چون هیئت مدیره شرکت قبلا عنوان کرده بود که اینتل منتظر میماند تا ویندوز لانگ هورن (Longhorn) عرضه شود (احتمالا اواخر 2006) و سپس این پروسسور را که توان کار با حجم زیادی از حافظه را دارد، عرضه میکند.
سپس وقتی اینتل چیپهای 64 بیتی را برای سرورها و ایستگاههای کاری (ورک استیشن) عرضه کرد، کرایک بارت، CEO شرکت گفت که اینتل به این زودیها برنامه ای برای تولید چیپهای 64 بیتی در دسک تاپ ندارد. این در حالیست که یک سال قبل از آن، هیئت مدیره شرکت گفته بود که مصرف کنندگان تا سال 2008 نیازی به این چیپ ندارند.
به نظر میرسد که این تغییر عقیده بزرگ اینتل نشانه فشاری باشد که از طرف AMD یا Advanced Micro Devices وارد شده است که سال قبل رفته رفته سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص داد و این مسئله اینتل را تحت تاثیر قرار داد.
پنتیوم 4 ، 32 بیتی توان کار با 4 گیگا بایت حافظه را دارد که هنوز در خیلی از کامپیوترها وجود ندارد. چیپ 64 بیتی با حافظه ای به مراتب بیشتر از این کار میکند. اکثر کامپیوترهای امروزی 512 مگابایت حافظه دارند و با این فرض که تولیدکنندگان کامپیوتر هر 18 ماه، حافظه را دو برابر میکنند، هنوز چهار سال دیگر تا رسیدن به 4 گیگابایت وقت داریم.
با این تفاسیر آیا قصد دارید سال آینده کامپیوتر پنتیوم 4، 32 بیتی خود را با یک نمونه 64 بیتی عوض کنید؟ اگر از بازیکنان قهار کامپیوتر باشید و یا فیلم سازی حرفه تان باشد، پاسخ شما مثبت است. در هر صورت سال 2005 باید منتظر کامپیوترهای جدید، OS جدید و حتما برنامه های جدید باشیم.


۵- رقیب Outlook Express هم آمد

چندی بعد از معرفی وب برازر Firefox1.0 ، موزیلا نسخه 1.0 کلاینت ایمیل خود بنام Thunderbird را معرفی کرد. 
برنامه Thunderbird نسخه 1.0 در رقابت با Outlook Express مایکروسافت و Eudora کوالکام برای یوزرهای پیشرفته ایمیل آماده شده است. روی این برنامه Open Source ایمیل از اواخر 2003 کار شده است و دارای قابلیتهایی مانند user-trainable junk mail filter و خبرخوان RSS توساز میباشد.
امنیت در این برنامه بخوبی رعایت شده و اجازه اجرای اسکریپتها بصورت پیش فرض داده نشده است و تصاویر ارسال شده با ایمیلها بصورت خودکار برداشت نمیشود. این برنامه با کمک موتور rendering موزیلا بجای موتور IE مایکروسافت برای نمایش HTML پیامها آنرا در مقابل باگهای موجود IE ایمن ساخته است.

برای برداشت این برنامه به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.mozilla.org/products/thunderbird

تا بعد ... در پناه حق

دانلود رایگان

با سلام .

امروز چند برنامه برای دانلود میزارم .

۱- ZoneAlarm Pro v5.5.062.004

این هم قویترین و بهترین برنامه برای جلوگیری از اعمال خرابکارانه هکر ها و بستن راههای نفوذ آنها به کامپیوتر شما.



حجم : ۶.۴ مگابایت
کرک
دانلود

۲- WinRar 3.41 Persian Edition

این هم آخرین نسخه از معروفترین برنامه فشرده ساز دنیا به زبون خودمون! البته این نسخه توسط یک ایرانی به نام آقای رضا مددی پور به زبان فارسی برگردونده شده که باید از ایشون هم تشکر کرد.



حجم : ۱.۱۴ مگابایت
کرک(فایل کرک را در محل نصب کپی کنید)
دانلود

۳- SWF to Video Converter 4.5.1.0

یک نرم افزار برای تبیدیل فایل فلش به VCD / SVCD / DVD فکر کنم خیلی بدرد بخوره.



حجم : ۴ مگابایت
کرک
دانلود

۴- ProKalc v7.8a

ماشین حساب علمی قوی با قابلیتهای فراوان . پیشنهاد می کنم حتما دانلودش کنید .



حجم : ۱.۱۶ مگابایت
دانلود

تا بعد ... در پناه حق

مطالب علمی امروز جهان

سلام .

۱- پارتیشن مجیک و جادویش
روش کار با برنامه Partition Magic
برنامه Partition Magic یکی از بهترین برنامه های پارتیشن بندی است که بنا به ادعای سازندگانش برنامه استاندارد پارتیشن بندی محسوب میشه.
یه راست میرم سر اصل موضوع:
اصلا پارتیشن مجیک به چه درد میخوره؟
1- جایگزینی بسیار عالی برای برنامه Fdisk ماکروسافت که تحت داس اجرا میشه.
2- قابلیت تغیر اندازه پارتیشن ها بدون از دست دادن اطلاعات داخل اونها.
3- چسباندن چندین پارتیشن به یکدیگر و یا تبدیل یک پارتیشن به چند پارتیشن.
4- فرمت کردن و پارتیشن بندی در کمتر از 1 سوت و نیم (تقریبا نصف سه سوت)
5- خیلی کارهای دیگه...
6- و غیره...
7- ...
چه کسایی میتونن با Partition Magic کار کنن؟

اولا این رو بدونید که درسته که این برنامه یک برنامه کاملا حرفه ای است، ولی اینقدر کارکردن باهاش راحته که همه میتونن ازش استفاده کنند. افراد با آی کیو حدود گل کلم به بالا میتونن از این برنامه استفاده کنن.
ولی این رو هم بدونید که این برنامه میتونه اینقدر خطرناک باشه که کل اطلاعات هارد دیسک شما رو از بین ببره. پس با دقت باهاش کار کنید و کاری رو که مطمئن نیستید چیه انجام ندین.

اصلا پارتیشن چی هست؟
ای بابا، نشد دیگه!
پارتیشن در لغت به معنی تقسیم کردن و مجزا کردنه. درست مثل پارتیشن توی ساختمونها و اداره ها که یه قسمت رو از قسمت دیگه جدا میکنه، توی هارد دیسک کامپیوتر هم میشه قسمتهای مجزایی ساخت که اطلاعات داخل اونها از یکدیگه جدا باشن.
حتی میشه نوع ذخیره فایلها در هر پارتیشن مجزا باشه.(اینو بعدا توضیح میدم)
از مزایای چندین پارتیشن داشتن اینه که اگه اطلاعات یک پارتیشن در اثر ویروس و یا به علت سهل انگار از بین بره، اطلاعات بقیه پارتیشنها باقی میمونه.
دیگه اینکه میشه چندین سیستم عامل روی یک کامپیوتر داشت. مثلا خیلیها ویندوز XP و ویندوز 98 یا ME رو باهم دارند.
File Systemهای مختلف:
فرض کنید که توی خونه یک کمد دارین که سه تا کشو داره. هر کشو هم مال یک نفره. هر کسی یکجوری وسایلش رو داخل کشو قرار میده. یکی وسایل رو مرتب کنار هم میچینه. یکی وسایلش رو مرتب پشت سر هم داخل کشو چیده و هر چیزی معلومه کجا قرار داره. یکی هم وسایلش رو درهم ریخته داخل کشو. یکی هم کشوهاش خالی و مرتبه و تمام وسایلش رو ریخته وسط اطاق!
طریقه چیدن وسایل داخل کشو رو میشه به سیستم مدیریت فایل در هارد دیسک تشبیه کرد. شما اطلاعاتتون رو بر روی هارد داخل فایلها و شاخه های مختلف ذخیره میکنید. این فایلها در جاهای مختلف هارد ذخیره میشن و شما ممکنه چندتایی از فایلها رو پاک کنید و مجدد فایل جدید جای اونها بریزید. این وظیفه File System هست که به ویندوز بگه کجای هارد خالی هست و اطلاعات رو کجا ذخیره کنه و فایلی که میخواهید پاک کنید از کجای هارد دیسک پیدا کنه.

File System های مختلفی وجود داره که مهمترینهاش رو توضیح میدم.
1- FAT یا File Allocation Table سیستمی بود که از زمان داس مورد استفاده بود و به FAT 16 مشهور بود. این سیستم که هنوز هم ویندوزهای مختلف میشناسنش و اطلاعات داخلش رو نشون میدن، در زمان خودش خیلی خوب بود. ولی بعدها که هارد دیسکهای ظرفیت بالا به بازار اومد. دیگه نمیتونست مدیریت مناسبی برای حجمهای بالا ارایه کنه. از محدودیتی که FAT 16 داشت این بود که نمیشد پارتیشنهایی بزرگتر از 2 گیگابایت داشت. به همین خاطر از ویندوز 98 به بعد، یک سیستم دیگه اومد به نام FAT 32.

2- FAT 32، که نسخه تکمیل شده FAT16 است، با ویندوز 98 به بازار اومد و خیلی از اشکالات FAT16 رو از بین برد. FAT 32 میتونه پارتیشنهایی به بزرگی 2 ترابایت ( 2000 گیگابایت) داشته باشه ولی هنوز محدودیت حجم فایل وجود داره. یعنی حداکثر اندازه یک فایل میتونه 4 گیگابایت باشه. این فایل سیستم رو هنوز تمامی سیستم عاملهای ماکروسافت (البته از ویندوز 98 به بالا) میشناسن.

3- NTFS یا New Technology File System که با ویندوز NT به بازار اومد و میتونست اشکالات FAT یا FAT32 را برای هاردهای بزرگ پوشش بده و به عنوان یک فایل سیستم برای هاردهای ظرفیت بالا و هاردهای سرورها شد. از خصوصیات این فایل سیستم میشه به عدم محدودیت اندازه فایل و پارتیشن و جلوگیری از نوشتن اطلاعات بر روی نقاط معیوب هارددیسک (Bad Sector)، قابلیت رمزگذاری بر روی اطلاعات و محدود کردن دسترسی بر اساس کاربر اشاره کرد. پارتیشنهایی که از این فایل سیستم استفاده میکنن رو فقط میشه توی ویندوزهای NT، 2000، XP و NET. استفاده کرد. یعنی در ویندوز 98 یا ME نمیتونید اطلاعات داخل اونها رو بخونید یا بنویسید. (البته برنامه های کمکی برای این کار وجود داره)

4- Linux Ex2/ Ex3 دو فایل سیستم معروف لینوکس هستند که به صورت پیش فرض در نسخه‌های مختلف لینوکس استفاده میشه. اگر تا بحال فقط از ویندوز استفاده کردین احتمالا این فایل سیستم رو تا به حال ندیدین. خصوصیت بارز اون امکان داشتن پارتیشن تا اندازه 4 ترا بایت (4000 گیگابایت) و قابلیت بازیابی بسیار بالای اطلاعات است. هیچکدام از سیستمهای عامل ماکروسافت تا به حال امکان استفاده از پارتیشنهای لینوکس رو در اختیار نگذاشتن، یعنی اطلاعات داخل اونها رو نمیشه (البته نرم افزارهای خاصی برای این کار هست) خواند و نوشت.

5- انواع دیگر: فایل سیستمها به همین تعداد محدود نمیشن. تقریبا هر سیستم عاملی برای خودش یک فایل سیستم مجزا داره، مثلا Novel یا Os/2 هر کدوم فایل سیستم خودشون رو دارن ولی کسی که با ویندوز کار میکنه، کمتر با اونها سر و کار داره.

انواع پارتیشن‌ها:

به طور کلی در یک تقسیم بندی دیگه میشه پارتیشنها رو به 3 دسته تقسیم کرد:
1- Primary که معمولا پارتیشن اصلی و اولیه محسوب میشه برای اینکه سیستم‌عاملهای ماکروسافت (منظورم انواع Dos و Windows است) بتونن اجرا (Boot) بشن لازمه که حداقل یک پارتیشن از این نوع وجود داشته باشه و اسم اون هم C باشه. ممکنه شما هم ویندوز را توی پارتیشن دیگری نصب کرده باشین، ولی حتما باید یک پارتیشن Primary داشته باشین که اسمش هم C باشه. ویندوز توی این پارتیشن یک سری فایل سیستمی میریزه که اگه نباشه ویندوز اجرا نمیشه. (مثلا توی ویندوز XP فایلهای Boot.ini, NTDETECT.COM از فایلهای سیستمی هستند که توی پارتیشن C ریخته میشن)

2- Extended در اصل این نوع پارتیشن خودش یک جور پارتیشن Primary محسوب میشه که به عنوان یک ظرف برای پارتیشن‌های Logical به کار میرن. اگه هارد دیسک شما بیشتر از یک پارتیشن داشته باشه، حتما یکی از این پارتیشنها داره. (توی برنامه پارتیشن مجیک با رنگ آبی آسمانی نشون داده شده.)

3- Logical وقتی بخواهیم بیش از یک پارتیشن داشته باشیم، باید بعد از پارتیشن اصلی (Primary) یک پارتیشن Extended داشته باشیم و داخل اون رو میتونیم به هر تعداد پارتیشن که بخواهیم تقسیم کنیم. معمولا پارتیشنهای D , E و .. که همه دارند از این نوعه. البته نوع File System این پارتیشنها میتونه متفاوت باشه و مثلا یک پارتیشن Logical از نوع Fat32 و یکی از نوع NTFS داشت. (همونطور که در شکل نقشه دیسک پایین می‌بینید.)

آتیش کردن برنامه.
اولش که برنامه رو نصب کنید. (این یکی رو دیگه شرمنده نمیشه لینک داد دانلود کنید، چون هم پولیه هم حجم دانلودش حداقل 30 مگ میشه. از روی یک سی دی پیداش کنید و نصبش کنید. وقتی آتیش کنیدش یه صفحه جمع و جور باز میشه که سه قسمت مهم داره.
1- نقشه دیسک
2- صفحه کنترل
3- دکمه های اجرایی

نمای کلی نرم افزار و قسمتهای مختلف آن

1- نقشه دیسک، یک نمای کلی از هارد دیسک شما نشون میده، با یک نگاه میتونید بگین که هر پاریتیشن چقدر جا گرفته و از چه سیستمی (File System) استفاده میکنه. به عنوان مثال یک نگاه به نقشه هارد دیسک من بندازین. همونطور که دیده میشه، من چهارتا پارتیشن دارم. اولی که C هست و اسمش رو هم OS گذاشتم، چون صفحه کوچیک بوده حجمش رو نشون نداده،


نقشه دیسک نشانگر نوع پارتیشنها و حجم اونهاست.


اطلاعات هر پارتیشن با نگاه داشتن ماوس بر روی آن دیده میشه

کافیه ماوس رو روی هر کدوم از پارتیشن های نشون داده شده ببرین تا تمامی اطلاعاتش رو نشونتون بده.
رنگها توی این برنامه خیلی مهم هستند، اگه به راهنمای رنگهای پایین صفحه یه نگاه بکنید، خیلی ساده میتونید نوع پارتیشنها رو تشخیص بدین. همونطور که توی شکل بالا هم دیده میشه، پارتیشن اول من که اسمش رو گذاشتم OS، از نوع FAT32 هست.
پارتیشن بعدی که D هست و اسمش DOCS هست هم از نوع FAT32 است ولی پارتیشن بعدی که E است از نوع NTFS است. اگه دقت کنید پارتیشن دوم و سوم در یک مستطیل آبی رنگ احاطه شدن، این یعنی که اونها از نوع Extended هستند. و بالاخره پارتیشن آخری هم مال لینوکسه و از سیستم Ext3 استفاده میکنه.

اون قسمتهایی توی هر پارتیشن که با رنگ کرم رنگ پر شده، نشون دهنده درصد پر شدن اون پارتیشنه، یعنی اطلاعات داخل اون پارتیشن اینقدر جا گرفته.

حالا که به اندازه کافی از در و دیوار حرف زدیم بهتره بریم سراغ کار اصلی، یعنی داغون کردن هارد

تغییر اندازه دادن یک پارتیشن: راحت ترین کاری که پارتیشن مجیک انجام میده تغیر اندازه دادن یک پارتشن است. (البته تغییر اندازه پارتیشن Primary و اون پارتیشنی که روش ویندوز نصب کردین یک کم سخت تره.) برای این کار کافیه روی پارتیشنی که میخواهین تغیر اندازه بدهیدش، راست کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه Resize / Move رو انتخاب کنید. از کادری که باز میشه میتونید اندازه جدید پارتیشن رو انتخاب کنید.
توی این کادر چند قسمت مهم وجود داره:
1- Free Space Before که میزان فضای خالی قبل از پارتیشن رو نشون میده. اگه بخواهید پارتینش رو جابجا کنید، این مقدار تغیر میکنه در غیر این صورت مقدار صفر باید باقی بمونه.
2- New Size اندازه جدیدی است که میخواهید پارتیشن پیدا کند. این مقدار رو نمیتونید از مقدار فضای اشغال شده هارد کوچکتر در نظر بگیرید. (قسمت مشخص شده با سبز تیره)
3- Free Space After میزان فضایی که میخواهید بعد از این پارتیشن خالی بماند
4- Cluster Size رو تغییر ندهید.

تشکیل یک پارتیشن جدید: این برنامه خیلی راحت‌تر و سریعتر از برنامه‌ای مثل Fdisk پارتیشنهای جدید تشکیل میده، برای همین خیلی از کسانی که میخواهند سریعتر پارتیشن بندی کنند، همه عملیات تشکیل پارتیشنهای جدید رو با این برنامه انجام میدهند. برای این کار کافیه یک جای خالی هارد دیسک که در نقشه دیسک با رنگ خاکستری تیره نشون داده میشه، راست کلیک کرده و گزینه Create رو انتخاب کنید.
توی کادر جدیدی که باز میشه، میتونید مشخصات پارتیشن جدید رو انتخاب کنید. تنظیماتش به قرار زیر است:
1- Create as که مشخص میکنه چه نوع پارتیشنی میخواهید بسازید. (Primary یا Logical یا Extended)
2- Partition Type که نوع File System رو انتخاب میکنه
3- Label که اگه دوست داشته باشید میتونید یک اسم برای پارتیشن انتخاب کنید. (این مورد اختیاری است)
4- Size که اندازه پارتیشن جدید رو انتخاب میکنید. (میشه در قسمت Percent هم درصد اشغال فضای هارد رو توسط این پارتیشن جدید که قراره ساخته بشه مشخص کرد).



موارد دیگری هم هست ولی چون زیاد استفاده نمیشه توضیح نمیدم.

پارتیشن بندی یک هارد کاملا خالی از اول:
میخواهیم یک هارد 40 گیگابایتی خالی رو پارتیشن بندی کنیم.
1- ابتدا با راست کلیک کردن بر روی نوار خاکستری و انتخاب گزینه Create و انتخاب کردن گزینه‌ها همانند زیر پارتیشن Primary میسازیم که حجمش 25 درصد حجم کل هارد باشد. تنظیمات: Create as: Primary، Partition Type: Fat32، Label:Win، Percent of allocated Space:25%) دقت کنید که در هنگام ساختن پارتیشن، کافی است یکی از گزینه‌های حجم درخواستی یا درصد را پر کنیم. در مثال بالا ما با انتخاب 25 درصد، در اصل یک چهارم حجم هارد را به پارتیشن اولیه اختصاص دادیم.

2- در مرحله دوم باید یک پارتیشن از نوع Extended بسازیم که کل فضای باقیمانده هارد رو اشغال کنه. چون همونطور که قبلا گفتیم، پارتیشنهای Extended در اصل برای نگهداری پارتیشنهای Logical ساخته میشن.
پس مجدد در فضای خالی نوار خاکستری (که الان یک چهارم سمت چپش رو فضای پارتیشن C اشغال کرده) راست کلیک کنید و Crearte رو انتخاب کنید. فقط کافیه Partition Type رو روی Extended بگذارید و اندازه اون رو 100 درصد انتخاب کنید. (چون میخواهیم کل فضای باقی مونده رو به پارتیشن Extended اختصاص بده.)

3- داخل پارتیشن Extended که الان ساخته شده (کادر آبی آسمانی) راست کلیک کرده و Create رو انتخاب میکنیم. با انتخاب Logical برای Create as و Fat32 برای Partition Type و تایپ کردن 10000 در کادر Size یک پارتیشن 10 گیگابایتی از نوع Fat32 تشکیل میدهیم.

4- مرحله بالا رو مجددا انجام میدهیم.

5- مرحله فوق رو مجدد تکرار میکنیم. با این تفاوت که در جای Size عددی تایپ نکرده و در قسمت Percent مقدار 100 رو تایپ میکنیم. بدین صورت یک پارتیشن با میزان فضای باقی مانده از 2 پارتیشن قبلی تشکیل میشود.

6- بعد از انجام شدن همه این عملیات، کافی است برای اجرا شدن این تغییرات بر روی دکمه Apply در قسمت سمت چپ و پایین صفحه قرار دارد کلیک کنید. بعد از تایید اینکه آیا میخواهید عملیات انجام شود، کلیه این کارها با سرعت انجام میشود. (گاهی اوقات یک پارتیشن در حال استفاده است و برنامه از شما میپرسد که کامپیوتر را ریست کند و عملیات را انجام دهد، که در اینجور مواقع اگر مطمئن هستید که پارتیشن بندی به درستی انجام شده است، قبول کنید تا بقیه کارها بطور خودکار انجام شود.)

توجه: در هر مرحله از کار که به نظرتان اندازه پارتیشن یا تنظیمات مناسب نیامد، با کلیک کردن بر روی دکمه Undo از عمل قبلی صرف نظر کرده و عمل جدیدی انجام دهید. دقت کنید که اگر بطور مثال یک پارتیشن جدید ساخته و حجم آن را 10 گیگابایت در نظر گرفته باشید و بعد نظرتان تغیر کند و بخواهید سایز آن را به 12 گیگابایت تغیر دهید، نباید آن پارتیشن را Resize کنید، زیرا در این صورت پارتیشن مجیک یکبار پارتیشنی 10 گیگی ساخته و سپس آن را به اندازه 12 گیگابایت تغییر اندازه میدهد.


۲- مرورگر جدید نت اسکیپ کارآیی مرورگرهای موجود را بالا می‌‏برد
مرورگر جدید نت اسکیپ به عنوان منبعی حمایتی برای فایرفاکس و اکسپلورر عمل می‌‏کند.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، به نقل از ایلنا، شرکت آمریکایی آئول (AOL) نسخه اولیه مرورگر جدید "نت اسکیپ" را به بازار عرضه کرد.
این مرورگر بر اساس مرورگر فایرفاکس که از نوع OPEN-SOURCE است, طراحی شده ؛ اما می‌‏تواند موتور مرورگر اینترنت اکسپلورر مایکروسافت را نیز حمایت کند.
اکسپلورر بخشی از ویندوز است که توسط بخش عمده‌‏ای از کاربران مورد استفاده قرار می‌‏گیرد. بسیاری از سایت‌‏ها مخصوص کار با مرورگر مایکروسافت طراحی شده‌‏اند و ممکن است در مرورگرهایی که از موتورهای دیگر استفاده می‌‏کنند, درست عمل نکنند. یکی از این مرورگرها فایرفاکس است که از موتور GECKO استفاده می‌‏کند.

در مواردی که ممکن است, کاربران فایرفاکس در صورت اختلال در عملکرد سایت مجبور به تغییر مرورگر و استفاده از اکسپلورر شوند, مرورگر نت‌‏اسکیپ راه چاره جدیدی ارایه می‌‏دهد.
در این حالت, اگر صفحه وب در چارچوب تصویری مبتنی بر فایرفاکس در نت اسکیپ ظاهر نشود, کاربر می‌‏تواند با دو بار کلیک کردن موتور مرور را به اکسپلورر تغییر دهد.

مرورگر "نت اسکیپ" عملاً شامل موتور اینترنت اکسپلورر نمی‌‏شود ؛ اما از این موتور که بخشی از ویندوز است, استفاده می‌‏کند. از این رو, تنها بر روی کامپیوترهایی عمل می‌‏کند که از ویندوز استفاده می‌‏کنند.

گفتنی است, نت اسکیپ در سال‌‏های اول راه‌‏اندازی شبکه اینترنت پرطرف‌‏دارترین مرورگر بود ؛ اما با ورود اینترنت اکسپلورر مایکروسافت در اواسط دهه90 , بازار این مرورگر رو به کسادی نهاد و خریداری آن توسط رقیب مایکروسافت یعنیAOL نتوانست آینده آن را تغییر دهد.


۳- نحوه چک کردن ایمیل های yahoo به وسیله outlook
همان طور که میدانید یاهو سرویس های pop3 ایمیل های خود را برای استفاده کننده گان رایگان غیر فعال کرده و برای استفاده از این سرویس باید پول پرداخت ، ولی این به این معنی نیست که شما نمی توانید از این سرویس به صورت رایگان استفاده کنید. شما با استفاده ازنرم افزار YahooPops به آسانی قادر به دریافت و فرستادن نامه های خود به وسیله outlook و دیگر نرم افزار های مدیریت ایمیل هستید. در زیر به شرح طریقه دریافت ایمیل های yahoo به وسیله outlook و outlook express می پردازیم.
ابتدا برنامه YahooPops را از yahoopops.sourceforge.net دانلود کنید و آن را نصب کنید و سپس به سراغ outlook رفته و تنظیمات را مو به مو انجام دهید.

تنظیمات لازم برای برای دریافت نامه های yahoo توسط outlook express

از منوی tools گزینه account را انتخاب کنید.
بر روی دکمه add کلیک کرده و گزینه Mail را انتخاب کنید.
نام خود را وارد کنید و کلید next را بزنید.
آدرس ایمیل خود را وارد کنید و کلید next را بزنید.
گزینه My incoming mail server is a را روی pop3 قرار داده.
در قسمت localhost ، Incoming (POP3, IMAP or HTTP) mail server را وارد کنید.
در قسمت localhost ، Outgoing (SMTP) mail server را وارد کنید و next را بزنید.
در قسمت Account name نام کاربری خود را وارد کنید.
در قسمت password کلمه عبور خود را وارد کنید و کلید next را بزنید.
کلیدfinish را بزنید.
بر روی account جدید(localhost) کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید.
برگه servers را انتخاب کنید و گزینه My server requires authentication را تیک بزنید.
برگه advance و گزینه Server Timeouts را به 5 minutes تغیر دهید.
اگر گزینه Leave a copy of messages on server را تیک بزنید نامه ها پس از download از روی سرور پاک نمی شوند .
تنظیمات لازم برای برای دریافت نامه های yahoo توسط outlook

از منوی tools گزینه Email accounts را انتخاب کنید.
گزینه Add a new email account را انتخاب کنید و کلید next را بزنید.
Server Type را بر روی pop3 قرار دهید و کلید next را بزنید.
در قسمت Your Name نامی را که دوست دارید گیرنده نامه شما هنگام دریافت نامه ببیند را بنویسید.
در قسمت user name و email address ایمیل خود را به صورت کامل وارد کنید.
در قسمت Password کلمه عبور ایمیل خود را بنویسید.
در قسمت localhost ، (POP3) Incoming Mail Server را وارد کنید.
در قسمت localhost ، (SMTP) Outgoing Mail Server را وارد کنید و next را بزنید.
بر روی دکمه More Settings کلیک کنید و برگه Advanced را انتخاب کنید.
گزینه Server Timeout را به 10 minutes تغیر دهید.
برگه servers را انتخاب کنید و گزینه My server requires authentication را تیک بزنید.
گزینه Log on using را تیک زده و ایمیل و کلمه عبور خود را وارد کنید.
برای بستن پنجره More Settings بر روی دکمه ok کلیک کنید.
بر روی دکمه next کلیک کنید و سپس finish را بزنید.

نکته: کسانی که از نرم افزار های دیگر مدیریت ایمیل استفاده می کنند می توانند راهنمای تنظیمات نرم افزار خود را از اینجا ببینند.

تا بعد ... در پناه حق

مطالب علمی

سلام .

به چند مطلب علمی امروز توجه کنید .

۱- امنیت بیشتر برای وب کاران

تدارکات اولیه
اولین چیزی که باید بدانید این است که باید از یک نرم افزار ضد ویروس قوی استفاده کنید. استفاده از این قبیل نرم افزارها، شما را در قدم اول از آسیب هزاران ویروس و کد مخرب شناخته شده محافظت می کند. قدم بعدی، بروزنگاه داشتن این برنامه است. ضمنا باید مرتب کامپیوترتان را اسکن کنید تا مبادا برنامه های جاسوسی (Spyware) روی آن قرار داده شده باشند. برای آن که از طریق ضمائم نامه های الکترونیکی ضربه نخورید، لازم است که پیوست تمامی email ها را بررسی کنید و از آلوده نبودن آن ها مطمئن شوید.

ایمنی
مساله بعدی، انتخاب و استفاده از یک نرم افزار دیواره آتش یا همان firewall است. در واقع باید ضمن این که پشت دو برنامه ضد ویروس و دیواره آتش سنگر گرفته اید، این کار باعث کند شدن کارهایتان و ایجاد اخلال در آن ها نشود. در حقیقت بین فواید و مضرات استفاده از این برنامه ها باید تعادلی برقرار کنید تا ضمن استفاده از آنها، مزاحمتی نیز برای خودتان فراهم نکنید. به غیر از این ها، به نظارت شخصی نیز بر کامپیوترتان نیاز دارید. زیرا ممکن است کسان دیگری با کامپیوتر شما کار کنند و اطلاع درستی از ویروس ها و آسیب رسانی آن ها نداشته باشید. این جا لازم است که شما آن ها را راهنمایی کنید.

هنگام گردش در شبکه، از PC خودتان محافظت کنید
1.ویروس یابی رایگان
اگر تا کنون، نرم افزار ضد ویروس روی کامپیوترتان نصب نکرده اید، می توانید از امکان ویروس یابی رایگان روی سایت هایی نظیر سیمانتک (
http://www.symantec.com) استفاده کنید. این سایت هر گونه موارد مشکوک به ویروس را بررسی و گزارش می کند.

2.ابزارهای جاسوسی را پیدا کنید
یکی از برنامه های مخرب موجود در اینترنت، نرم افزار های جاسوسی یا Spyware ها هستند که کلیه فعالیت های شما را زیر نظر می گیرند. جستجو برای یافتن این ابزارها باید بخشی از روند کارهای امنیتی شما باشد. یکی از نرم افزارهای خوب در این زمینه برنامه
http://www.lavasoftusa.com) Ad-aware6) می باشد.

3.فایروال داخلی را راه بیندازید
همراه ویندوز اکس پی، یک برنامه دیواره آتش داخلی نیز عرضه شده است. روی Network Connection در صفحه Control Panel دوبار کلیک کنید و روی اتصال فعالی که دارید کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید. سپس روی زبانه Advanced رفته و در صفحه مربوط روی گزینه فایروال علامت بزنید و سپس با زدن OK کار را تکمیل کنید.

4.در شبکه های بی سیم، امنیت را افزایش دهید
اگر دارای یک شبکه بی سیم هستید، باید موارد امنیتی ارتباطات را افزایش دهید. اغلب سخت افزارهای شبکه های بی سیم اجازه می دهند امنیت آن ها را با استفاده از ابزارها یا نرم افزارهای دیگر تکمیل کنید.

5.یک دیواره آتش شخصی نصب کنید
اگر ویندوز XP ندارید، می توانید از دیواره آتش دیگری استفاده کنید. فایروال های زیادی مانند ZoneAlarm یا Black ICE وجود دارند که می توانند مورد استفاده قرار بگیرند.

6.ویندوزتان را بروزنگاه دارید
شرکت مایکروسافت معمولا برنامه های اصلاحی یا Patch هایی را برای پوشاندن حفره های امنیتی ویندوز و برنامه های وابسته به آن ارائه می دهد. هم می توانید آن ها را هنگام ارائه از سایت مایکروسافت دریافت کنید و هم می توانید CD آن ها را یک جا از نشانی
http://www.microsoft.com/security/protect سفارش دهید.

7.از داده هایتان نسخه پشتیبان بگیرید
ممکن است یک ویروس طوری به هارد دیسکتان حمله کند که داده هایتان از بین بروند. برای جلوگیری از این پیشامد باید از این برنامه هایی مانند Ghost (نشانی
http://www.symantec.com/sabu/ghost/ghost-Personal) برای تهیه یک تصویر کامل از هارد دیسکتان استفاده کنید.

8.مراقب Spam ها باشید
هنگام استفاده از email، رعایت نکات ایمنی بسیار مهم هستند. مطمئن شوید که برنامه ضدویروس، تمامی نامه های الکترونیکی ورودی را بررسی می کند. همچنین باید هرزنامه ها را نیز حتما فیلتر کنید.

9.مواظب بچه ها باشید
کاربران و به ویژه بچه ها را باید از حملات ویروس ها و سایر آسیب ها محافظت کنید. برنامه های NetNanny (نشانی
http://www.netnanny.com) یا kid Shield (نشانی http://www.kidshield.com) می توانند در این راه کمک کنید. به غیر از همه این ها، باید PC خودتان را در مقابل شوک های ناشی از نوسانات برق نیز محافظت کنید. محافظ های جریان و UPS ها می توانند کمک های خوبی باشند.


۲- عزل کردن پیغام‌بر مایکروسافت

به نظر میرسد هیچ راهی برای عزل کردن پیغام‌بر مایکروسافت از ویندوز ایکس پی وجود نداشته باشد اما این طور نیست. به منوی Strat بروید و گزینه ی Run را کلیک کرده و در حوزه ی آن این فرمان را بنویسید:

rundll32 advpack.dll , LaunchINFSection windir%INFmsmgs.inf , BLC.Remove

( دقت در املای کلمات و رعایت کوچک و بزرگی حروف از اهمیت زیادی برخوردار است! ). اکنون شاستی Ok را فشار دهید و مطمئن باشد برای همیشه از شر این پیغام تحمیلی خلاص شده اید.

تا بعد ... در پناه حق

Convert Calender 1.0

سلام .

امروز میخواستم یک برنامه تبدیل تاریخ که خودم نوشتم رو براتون بذارم . کار با اون هم خیلی ساده است و عکسش رو هم در زیر می بینید .



حجم : ۲۱۵ کیلو بایت
دانلود

نکته دیگه اینکه از چند وقت پیش من سرویس وبلاگی رو تست می کردم که تستش خوب در اومد و من هم کم کم دارم از اینجا می رم فقط تا آخر این ماه فکر کنم باشم . تا خدا چی بخواد . آدرس اون هم اینه : http://knowledgeplanet.mihanblog.com 

تا بعد ... در پناه حق

مطالب علمی

با سلام .

۱- آی‌بی‌‌ام درایو tape سریع را عرضه می‌کند
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، به نقل از pcworldiran، آی‌بی‌ام یک درایو tape جدید عرضه می‌کند که به گفته شرکت حدودا 20 درصد سریعتر از Linear Tape Opendrive ساخت شرکت‌های رقیب است. نیاز برق این محصول کمتر از سایر محصولات بوده و حرارت چیپ هم به میزان کمتری بالا می‌رود. به گفته آی‌بی‌آم این درایو هر ثانیه 80 مگا بایت Throughput را انتقال می‌دهد و تا 800 گیگابایت اطلاعات را در یک کارتریج ذخیره می‌کند.

احتمالا این درایو با قیمت 6500 دلار از ماه آینده در دسترس قرار می‌گیرد.


۲- تولید نرم افزار کنترل ویروس توسط HP
شرکت HP تصمیم گرفته است به مشتریان خود سلاح جدیدی برای مقابله با ویروس ها ارائه دهد: نرم افزاری که از گسترش ویروس ها جلوگیری می کند.

به گزارش بخش خبر شبکه
http://www.IRITN.com ، به نقل از News.com، یکی از مدیران HP طی سخنانی اظهار کرد که این شرکت اوایل سال آینده فروش نرم افزار خود را که برای کنترل گسترش ویروس ها از از سرورهای proLiant خود و تجهیزات شبکه ای Procurve طراحی شده است آغاز خواهد کرد.

تونی ردموند، مدیر ارشد بخش فن آوری خدمات HP گفت که این نرم افزار به مدیران فرصت مقابله با حملات را می دهد.
ردموند در ادامه سخنان خود گفت: «ده سال قبل ما نگران حملان صورت گرفته به فلاپی دیسک ها بودیم. افراد فلاپی های آلوده را از این کامپیوتر به آن کامپیوتر منتقل می کردند. 5 سال قبل با ویروس های I Love You و Melissa ما شاهد شتاب ناگهانی در تهدیدها بودیم. امروزه انواع ویروس هاو کرم هایی که مشاهده می کنیم با سرعت محاسباتی گسترش پیدا می کنند سرعتی که بشر قابل به مقابل با آن نیست. »
این برنامه قادر به تشخیص بین رفتار عادی پردازش های سرور و ویروس ها است تا از این طریق جلوی حملات را بگیرد.


۳- Mirran، سروری با قابلیتهای متوسط
Mirra Personal Server ازجمله دستگاه هایی است که برای تهیه خودکار فایل پشتیبان از کامپیوترهای چندگانه موجود در یک شبکه کوچک و دسترسی از راه دور به فایل های ذخیره شده در آنها می تواند مورد استفاده قرارگیرد. اگر Mirran را از طریق اترنت به شبکه خود متصل نموده و نرم افزار این شرکت را بر روی هر یک از کامپیوترهایتان نصب کنید می توانید فایل ها یا دایرکتوری هایی را تعیین نمایید و به صورت خودکار تا 8 نگارش فایل پشتیبان از یک تک فایل تهیه شود. پس از مدتی که با این پیش محصول 500 دلاری کوچک اندام 120 گیگابایتی کار کردم به این نتیجه رسیدم توقعم از چیزی که نام سرور شخصی به آن اطلاق شده بیش ازاین است.

در حین سفر به فایلی نیاز داشته باشید می توانید به سایت Mirra مراجعه نمایید تا این سایت، شما را برای download فایل مورد نیازتان به سروری که در خانه یا اداره دارید متصل کند. می توانید یکسری دایرکتوری مشخص (مثل دایرکتوری هایی که برای تصاویر در نظر گرفته اید) را برای دسترسی سایرین در نظر گرفته و از دوستان یا همکارانتان بخوهید سری به آنها بزنند. البته آنگونه که متوجه شدم قابلیت دسترسی از راه دور Mirra هم کند است و هم غیر قابل اطمینان. بارهاو بارها با پیام هایی مواجه شدم که به من اعلام می کردند به دلیل بروز خطا در سرور، امکان download فایل های مورد نیازم وجود ندارد، در حالی که یک دقیقه بعد همه چیز به خوبی کار می کرد. احیای فایل های از بین رفته ساده است، البته این سخن لزوما به معنای بالابودن سرعت انجام این کار نیست.
Mirra یک سیستم مالتی تسک نیست و لذا اگر مشغول تهیه پشتیبان از فایل ها باشد، مجبورید برای احیای فایل از دست رفته تا پایان پشتیبان گیری صبر کنید. آنچه من را واقعا دلخور کرد قابلیت هایی بودند که توقع داشتم در این سرور شخصی ببینم ولی سازندگان Mirra توجهی به آنها نکرده بودند.
چرا این سرور نباید بتواند فایل های صوتی و تصویری موجود در هر یک از کامپیوترهای متصل به شبکه را پخش کند؟ و چرا به سایر کامپیوترها اجازه داده نمی شود فایل ها را از Mirra دریافت، ویرایش، و مجددا در Mirra ذخیره کنند؟ به عبارت دیگر، چرا سازندگان Mirra اجازه نداده اند این سرور یک سرور باشد؟


۴- مدیرعامل شرکت دیتا: سعی می‌کنیم تغییرات جدید فیلترینگ سرعت شبکه را نکاهد
مدیرعامل شرکت دیتا، گفت: تا کنون با 2 تا 3 شرکت ایرانی برای استفاده از نرم‌افزارهای فیلترینگ آن‌ها در شرکت دیتا وارد مذاکره شده‌ایم و در حال حاضر مشغول تست نرم‌افزارهای ایرانی هستیم و امیدواریم تا پایان سال جاری این کار به نتیجه برسد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، به نقل از ایسنا‌،“مهندس رضا رشیدی“ در این گفت‌وگو درباره‌ی تغییر تجهیزات فیلترینگ شرکت دیتا، اظهار داشت: با ایجاد تغییرات در تجهیزات فیلترینگ، بیشتر سعی در بومی‌سازی داریم که بر این اساس نیز با شرکت‌های ایرانی وارد مذاکره شده‌ایم تا از توان داخلی در شرکت دیتا بهره‌گیری کنیم.

وی، افزود: تلاش می‌کنیم نرم‌افزارهای جدید فیلترینگ را به نحوی در سیستم پیاده‌سازی کرده و مانع عملکرد سایت‌های غیر‌اخلاقی و غیر‌مجاز شویم که این امر بر روی سرعت شبکه تاثیرگذار نباشد، به عبارت دیگر باید از نرم‌افزاری استفاده کنیم که قابلیت این را داشته باشد که در حال ممانعت از عملکرد سایت‌های غیرمجاز از سرعت شبکه نکاهد.


۵- برای اولین بار امکانات جدید برای فارسی زبانان بر روی وب
عصرونه دات کام اولین وب به زبان فارسی میباشد که با استفاده از تکنولوژی روز توانسته امکانات وب استانداردی را به وب مسترها ارائه کند (
http://www.asrooneh.com ) این امکانات تا به حال در هیچ وب سایت ایرانی و فارسی به فارسی زبانان ارائه نشده است.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، ابزار های رایگان عصرونه دات کام عبارت است از ( لینکدونی - لینکستان - لوگو دونی - تصویر شانسی - خواننده اکس ام ال- سیستم نظر خواهی - سیستم مدیریت تبلیغات و مترجم قالب )
قسمت های سرگرمی سایت ( کاریکاتور - جوکستان - چت - پشت زمینه )
(توجه برای استفاده از امکانات وب تولز باید در سایت ثبت نام کنید )

توضیح هریک از ابزارهای قابل استفاده به صورت زیر می‌باشد:
لینکدونی : با استفاده از این قسمت می توانید لینک های روزانه خود را به سیستم معرفی کنید و با آرشیو در صفحه خود منتشر کنید
لینکستان : در این قسمت می توانید لینک دوستان خود را وارد سیستم کنید و در وب خود نمایش دهید
لوگو دونی : در این قسمت می توانید لوگوی دوستان خود را به سیستم معرفی کنید تا در وب شما نمایش دهد
تصویر شانسی : در این قسمت می توانید عکس هایی به دلخواه وارد سیستم کنید, سیستم این عکس ها بطور شانسی در وب شما نمایش می دهد
خواننده XML : در این قسمت با معرفی کردن یک فایل با فرمت XML که نوعی بانک اطلاعاتی است میتوانید آخرین اخبار ها و ارسال ها را از سایت های و صفحات دیگر که با فرمت XML هستند بگیرید و نمایش دهید , این سیستم برای اولین بار است که به صورت عمومی به وب ها ارائه میشود
سیستم نظر خواهی : در این قسمت می توانید سیستم کامنت (نظر خواهی) وبلاگ / سایت خود را سفارشی کنید بصورتی که شما در هر سیستم با قرار دادن POSTID در هر کد میتوانید یک نظر خواهی جدید برای خود باز کنید
سیستم مدیریت تبلیغات : در این قسمت می توانید تمامی تبلیغات خود را به سیستم معرفی کنید , تبلیغ ها بصورت شانسی نمایش داده میشوند و آمار کلیک ,نمایش و.. در اختیار شما قرار میگیرد , سیستم دارای تاریخ انقضای تبلیغ و امکان شارژ کردن آن است.
مترجم قالب : در این قسمت نیز میتوانید اولا قالب های خود را اشکال زدایی کنید و به صورت استاندارد در بیاورید , دوما قالب های خود را به چهار سیستم MT,Persianblog,Blogsky,Blogger تبدیل کنید

تمامی قسمت های بالا قابلیت تغییر قالب Default را دارند و شما میتوانید طبق نیاز خود به ساده ترین روش یک قالب سفارشی برای وبتان تولید کنید.
لازم به ذکر است در صورتی که کد سیستم را در صفحه خود قرار ندهید هیچ چیزی در صفحه شما نمایش داده نمیشود
قسمت سرگرمی سایت را هم می توانید مشاهده کنید :
در قسمت کاریکاتور می توانید کاریکاتور های هفتگی را مشاهده کنید
در قسمت جوکستان می توانید جک های جدید و جذاب را مشاهده کنید یا در صورت لزوم جک ارسال کنید
در قسمت چت نیز می توانید به چت بپردازید
در قسمت پشت زمینه نیز می توانید پشت زمینه های بسیار جذاب و با کیفیت را مشاهده و دریافت کنید .
در قسمت سمت چپ سایت نیز می توانید در قسمت لینکدونی لینک های جالب خودتان را با توضیح در مورد آنها به ما ارسال کنید که ما لینک ها را در این قسمت قرار دهیم

برای مشاهده امکانات وب تولز می توانید به وبلاگی که برای تست ایجاد شده رجوع کنید و امکانات را مشاهده کنید :
http://www.enginnerblog.persianblog.com 

تا بعد ... در پناه حق