مطالب علمی امروز جهان

سلام .

ببخشید از اینکه دیگه آموزش آنچنانی ندارم . سعی می کنم تا چند روز آینده از نو شروع کنم . دوستان عزیز : شما هم با نظرات خودتون منو یاری بدید . من توانایی فکر کردن مثل شما رو ندارم . پس نظر یادتون نره . اما مطالب علمی :

۱- Netsky-P ، بدترین ویروس سال ۲۰۰۴

بنابر گزارش منتشر شده توسط شرکت امنیتی Sophos ، در سال 2004 تعداد ویروسهای جدید حدود 52 درصد رشد داشته است و در این میان ویروس Netsky-P توانسته نام بدترین ویروس سال را به خود اختصاص دهد.

قریب 22.6 درصد از گزارشهای ارائه شده به این شرکت به Netsky-P مرتبط بوده است. این ویروس اولین بار در ماه مارس شناسایی شد. تا به حال بیش از 30 نسخه از ویروس Netsky منتشر شده است.

گراهام کلولی - مشاور ارشد فناوری Sophos - می گوید:“ این مسئله تعجب آور است که Netsky-P و Zafi-B ماهها پس از ارائه به روز رسانی های مرتبط توسط شرکتهای ضدویروس هنوز هم کامپیوترها را آلوده می کنند. این امر مشخص می کند که اکثر کاربران هنوز ضدویروس خود را به روزرسانی نکرده اند و ما معتقدیم که این مشکل بیشتر در کاربران خانگی وجود دارد.“

بنابراین گزارش، کرم Zafi-B که در رده دوم قرار دارد، 19 درصد از آلودگی های ویروسی امسال را تولید کرده است. ویروس ساسر که در ماه آوریل شناسایی شد نیز با ایجاد 14 درصد از آلودگی ها در رتبه سوم قرار دارد.

در این گزارش آمده است که سون جاشان - نویسنده ویروسهای Netsky و ساسر - باعث بیش از 50 درصد از مشکلات ویروسی در سال جاری است. وی که در ماه می امسال توسط پلیس آلمان دستگیر شده است، در اوایل سال آینده محاکمه خواهد شد.

Sophos امسال در مجموع 10724 ویروس، کرم و اسب تروای جدید را شناسایی کرده است که نسبت به سال گذشته 51.8 درصد رشد داشته است.


۲- موتور جستجوگر تازه گوگل برای مواد آکادمیک

گوگل ابزار جستجوگر تازه ای را با هدف بهبود دسترسی عمومی به مواد و آثار دانشگاهی و علمی راه انداخته است. 

این جستجوگر موسوم به "پژوهشگر گوگل" (Google Scholar) امکان جستجوی واژه های کلیدی در رساله های علمی، گزارش های فنی، وب سایت های دانشگاهی و کتاب ها را فراهم می کند.

مواد موجود در رشته های مختلف دانشگاهی از پزشکی و فیزیک گرفته تا اقتصاد و علوم کامپیوتر در حوزه جستجوی این ابزار رایگان قرار می گیرد.

نتایج جستجو براساس میزان ارتباط با واژه جستجو شده فهرست می شود اما نکته تازه در آن فهرست کردن یافته ها بر اساس میزان ارجاع به آن توسط دیگر مولفان است و نه صرفا دفعات بازدید از آن در اینترنت.

دسترس کردن مواد غیرقابل رویت

درحالی که اکثریت غالب مقالات و گاهنامه های جدید در شبکه جهانی اینترنت فهرست شده است، اما دسترسی به بسیاری از آنها به کمک جستجوگرهای عادی آسان نیست.

ابزار جدید گوگل با همکاری گسترده ناشران آثار دانشگاهی، علمی و فنی برای بهبود شیوه فهرست بندی موادی که دسترسی به آنها در گرو محدودیت های خاصی است آماده شده است.

با این حال لازمه دسترسی کامل به بسیاری از این آثار عضویت در وب سایت ناشر آن است، با این حال خلاصه ای از مقاله باید قابل دسترسی باشد.

دنی سولیوان، سردبیر خبرنامه اینترنتی "SearchEngineWatch" می گوید: "به طور معمول، چنین موادی توسط جستجوگرهایی مانند گوگل به تور نمی افتد، بنابراین این مواد برای جستجوگران اینترنتی قابل رویت نیست."

"امتیاز جستجوگر تازه این است که ناگهان، جستجوگران از توانایی خیلی بیشتری برای یافتن موادی که ممکن است برایشان جالب باشد برخوردار می شوند."

"پژوهشگر گوگل" منعکس کننده جریان رو به رشدی طی یک دهه گذشته توسط دانشجویان و دانشگاهیانی است که تحقیق خود را با موتورهای جستجوگر در اینترنت آغاز می کنند.

آقای سولیوان پیش بینی کرد که سایر موتورهای جستجوگر مانند یاهو نیز به زودی ابزار تخصصی جستجوی خاص خود را عرضه خواهند کرد.

۳- سریعترین شبکه بیسیم، گیگابیت بر ثانیه

شرکت آلمانی زیمنس ادعا میکند که در اتصال بیسیم با رسیدن به گیگابیت، سریعترین شبکه بیسیم را در اختیار دارد. 
این خبر می گوید که عملکرد سرعت 1 گیگابیت در ثانیه یعنی 20 بار سریعتر از g802.11 ، در آزمایشگاههای مونیخ بدست آمده است که به کمک تکنیکهای جدید OFDM و تکنولوژی آنتن MIMO یا Multi-in,Multi-out کسب شده است.
قبلا در ماه سپتامبر، نمایش مشابه ای اما بدون MIMO در حد سرعت 360 مگابیت در ثانیه ترتیب داده شده بود. در نمایش فوق، سیستم با کار در باند 5 گیگاهرتز و بهره گیری از پهنای باند 100 مگاهرتز به سه برابر پهنای باند کانال g802.11 رسید.
کریستوف کاستلیز، رئیس بخش شبکه های موبایل مخابرات زیمنس میگوید: با سیستمهای عملی ما، میتوانیم نشان دهیم که آنتنهای هوشمند با ترکیب OFDM، چه قدرتی دارند. بدین ترتیب، امروز توانسته ایم ماجول اصلی آینده مخابرات موبایل را تهیه کنیم.
سیستمهای MIMO میتواند throughput را با ایجاد کانالهای چند گانه قابل تشخیص با تاخیرهای زمانی متفاوت مابین آنتنهای مختلف بالا برد.. سیستم زیمنس از سه عدد برای ارسال و چهار عدد برای دریافت استفاده می کند.
هر چند که سیستمهای MIMO چند سال است که در آزمایشگاه بخوبی جواب میدهد اما به علت نیاز به محاسبات سطح بالا، استفاده از آن در محیطهای تجاری با محدودیت روبرو بوده است. زیمنس میگوید که این محاسبات را به کمک الگوریتمهای بهتر، کاهش داده است. از طرف دیگر OFDM یا Orthogonal Frequency Division multiplexing در حال حاضر در رادیوهای دیجیتال و ارسال تلویزیون و ADSL مصرف میشود و انتظار میرود حداقل به بخشی از یک استاندارد "باند فوق پهن" درآید.
شرکت میگوید انتظار ندارد که تا سال 2015 این تکنولوژی به بازار عرضه شود زیرا نیاز یوزرها برای پهنای باند با فاکتور 10 افزایش می یابد.


۴- 64 بیت اینتل در راه است

هرچند که اینتل گفته بود مصرف کنندگان کامپیوترهای دسک تاپ هنوز نیازی به توانمندیهای 64 بیتی تا پایان این دهه ندارند، اما این احتمال زیاد است که در سال آتی میلادی (2005) تولید پروسسور 64 بیتی در خط دسک تاپ اینتل قرار گیرد.
شرکت اینتل گفت که از سال 2005 چیپهای 64 بیتی را همزمان با ارائه ویندوز 64 بیتی از طرف مایکروسافت، عرضه میکند. به نظر میرسد که عوامل متعددی، اینتل را مجبور کرده است تا طرح تولید چیپهای 64 بیتی را سرعت بخشد چون هیئت مدیره شرکت قبلا عنوان کرده بود که اینتل منتظر میماند تا ویندوز لانگ هورن (Longhorn) عرضه شود (احتمالا اواخر 2006) و سپس این پروسسور را که توان کار با حجم زیادی از حافظه را دارد، عرضه میکند.
سپس وقتی اینتل چیپهای 64 بیتی را برای سرورها و ایستگاههای کاری (ورک استیشن) عرضه کرد، کرایک بارت، CEO شرکت گفت که اینتل به این زودیها برنامه ای برای تولید چیپهای 64 بیتی در دسک تاپ ندارد. این در حالیست که یک سال قبل از آن، هیئت مدیره شرکت گفته بود که مصرف کنندگان تا سال 2008 نیازی به این چیپ ندارند.
به نظر میرسد که این تغییر عقیده بزرگ اینتل نشانه فشاری باشد که از طرف AMD یا Advanced Micro Devices وارد شده است که سال قبل رفته رفته سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص داد و این مسئله اینتل را تحت تاثیر قرار داد.
پنتیوم 4 ، 32 بیتی توان کار با 4 گیگا بایت حافظه را دارد که هنوز در خیلی از کامپیوترها وجود ندارد. چیپ 64 بیتی با حافظه ای به مراتب بیشتر از این کار میکند. اکثر کامپیوترهای امروزی 512 مگابایت حافظه دارند و با این فرض که تولیدکنندگان کامپیوتر هر 18 ماه، حافظه را دو برابر میکنند، هنوز چهار سال دیگر تا رسیدن به 4 گیگابایت وقت داریم.
با این تفاسیر آیا قصد دارید سال آینده کامپیوتر پنتیوم 4، 32 بیتی خود را با یک نمونه 64 بیتی عوض کنید؟ اگر از بازیکنان قهار کامپیوتر باشید و یا فیلم سازی حرفه تان باشد، پاسخ شما مثبت است. در هر صورت سال 2005 باید منتظر کامپیوترهای جدید، OS جدید و حتما برنامه های جدید باشیم.


۵- رقیب Outlook Express هم آمد

چندی بعد از معرفی وب برازر Firefox1.0 ، موزیلا نسخه 1.0 کلاینت ایمیل خود بنام Thunderbird را معرفی کرد. 
برنامه Thunderbird نسخه 1.0 در رقابت با Outlook Express مایکروسافت و Eudora کوالکام برای یوزرهای پیشرفته ایمیل آماده شده است. روی این برنامه Open Source ایمیل از اواخر 2003 کار شده است و دارای قابلیتهایی مانند user-trainable junk mail filter و خبرخوان RSS توساز میباشد.
امنیت در این برنامه بخوبی رعایت شده و اجازه اجرای اسکریپتها بصورت پیش فرض داده نشده است و تصاویر ارسال شده با ایمیلها بصورت خودکار برداشت نمیشود. این برنامه با کمک موتور rendering موزیلا بجای موتور IE مایکروسافت برای نمایش HTML پیامها آنرا در مقابل باگهای موجود IE ایمن ساخته است.

برای برداشت این برنامه به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.mozilla.org/products/thunderbird

تا بعد ... در پناه حق
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد